RO Study
👤
Nicucojocaru17
Nicucojocaru17
13-01-2017
Matematică
a fost răspuns
Cat fac 3x/5y la pătrat ?
Răspuns :
Hnoc
Hnoc
13-01-2017
(3x/5y)^2=(9x^2)/(25y^2)
/////////////////////////////////////////
Answer Link
Аноним
Аноним
13-01-2017
(3x/5y)² = 9x²/25y²
..............................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizează Cazul Cuvintelor Subliniate În Secvența : ,, Și Când Venea Ea , Nene , Dobora COPACII : Așa De Iute Mergea ; Iar Calul Se Urcă Că Vântul Până Cam DEA
Imi Poate Explica Si Mie Cum Se Rezolva.Sunt Sisteme Cu Ecuatii Irationale.Va Rog Frumos ! Va Rog Din Suflet! Nu Stiu.Va Rog ! Va Rog Pe A Sau Pe C
Completează Coloanele A.Ce Ai Auzit Citind Poezia B.Ce Ai Văzut Citind Poezia C.Ce Ai Simțit Citind Poezia D.Ce Alt Titlu Ai Da Tu Poeziei100 PUNCTE ÎN JOC!!!
Rotunjeste La Sute Numerele Urmatoare. 2375, Si 8732
Va Rog Urgent Dau Coroana Numai Ajutați Mă
Într-o Săptămână O Familie Aduna Pentru Reciclare 71 Cutii Dr Carton Si 150 De Cutii De Plastic..cate Cutii Strange Acea Familie Intro Luna?rezolva In Doua Mod
Suna Dublului Unui Nr Cu Triplul Unui Alt Nr Este 2488.daca Împărțim Primul Nr Cu Sfertul Numărului Al Doilea Obținem Cătul 3 Și Restul 2.determinati Cele Doua
[tex]15 \sqrt{7} + 3 \times Acolada \: - 4 \sqrt{3} + 5 \times Paranteza \: Patrata \: 2 \sqrt{7} + 3 \times (3 \sqrt{3} - 7) \: Toate \: Parantezele \: Inc
Densitatea Sangelui Uman Este De 1060 Ori Kg Supra M La A 3. Calculati Masa A 5 Litri De Sange( Volumul De Sange Din Corpul Unui Adult Obisnuit ). Exprima Rezul
29. A. De Câte Ori Se Cuprinde 3 In Suma Numerelor 30, 45şi 18.b. De Câte Ori Se Cuprinde 8 În Suma Numerelor 160, 88 DAU COROANA SI MA ABONEZ