RO Study
👤
Dorina68
Dorina68
22-11-2014
Ed. muzicală
a fost răspuns
ce este diezul,becarul,bemolul ??
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-11-2014
Bemolul = coboară înălţimea sunetului cu un semiton
Becarul = anulează diezul sau bemolul, aducând sunetul la înălţimea lui naturală
Diezul = ridică înălţimea sunetului cu un semiton
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG MULT AJUTATIMA!!! Subactiunea Unei Forte De 15N Un Resort Se Alungeste Cu 15 Mm.Sa Se Calculeze Alungirea Acestui Resort Sub Actiunea Unei Forte De 36
Ajutati-ma Va Rog !! cu Ce Apelativ Isi Numeste Mara Copii/?/ .. Mersi Anticipat
Sunt Clasa AVIa Si Am Nevoie De O Compunere Descriptiva Despre Cel Mai Bun Prieten(a). Multuumesc!
Ce Inseamna Actiune Cotidiana ??
Intr-un Tren Sau Urcat 6 Grupuri De cate 35 De Copii Fiecare Iar Adulti Cu 99 Mai Putinii.Ultima Operatie Sa Fie Prin Adunare.Multumesc
Alcatuiti Un Dialog Cu Un Animalut De Companie.Animalutul Meu De Companie Este Catelul.Va Rog Mult De Tot!!dau Multe Puncte
Care Sunt Cele Trei Secvente Ale Textului "Florin Scrie Un Roman"?
It Was Late In The Evening Of December 16th 1878.Doctor Charles Blunden,a Well-known Liverpool Doctor,was Still In His Surgery.
Dupa O Scumpire Cu 10% Pretul Unei Biciclete Este 220 De Lei. Ce Procent Ar Fi Trebuit Sa Se Scumpeasca Bicicleta Astfel Incat Pretul Sa Devina 280 De Lei.
Va Rog Sa Imi Faceti O Compunere Cu Titlul O Intamplare Iarna De 10 Randuri Va Rog Mult !!!!!!!!!!!