RO Study
👤
Bounty16
Bounty16
12-01-2017
Matematică
a fost răspuns
ajutatima va rog dau coronița
Răspuns :
GhoUSePpe
GhoUSePpe
12-01-2017
La a ii 18 la b ii 20 iar la c ii 22 coroana ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Complementul De Timp Din Urmatorul Enunt Si Care E Valoarea Lui Morfologica:tombi Se Deghiza Totusi Pentru Cateva Clipe In Caine Politist
Pentru A Intra In Echipa La Un Antrenament Doi Handbalisti Arunca Fiecare De 15 Ori Mingea In Poarta De La Sapte Metri.din Aceste Incercari Primul Reuseste 10 A
O VANZATOARE A AMESTECAT DIN GRESEALA,2 KG BOMBOANE CU PRETUL DE 4,3 LEI KG SI CU 3 KG DE BOMBOANE CARE AU PRETUL DE 5,6 LEI.CU CE PRET TREBUIE SA VANDA 1 KG DI
Cate Cazuri Are Substantivul? a. 4 b. 5 c. 6
Construiti Propozitii In Care Verbele De Mai Jos Sa Aiba In Acelasi Timp Un COMPLEMENT DIRECT Si Un COMPLEMENT INDIRECT, CA IN MODELUL: îi Trimit Bunicii O Scri
O Prisma Dreapta ABCA'B'C'are Ca Baze Triunghiurile Echilaterale ABC Si A'B'C'.Daca AB=AA'=4m ,atunci Suma Lungimilor Tuturor Muchiilor Prismei Este Egala Cu...
Mobila-20000lei s-a Redus-10% s-a Redus-5% s-a Scumpit-15% cit Costa Ea Acum? rezolvarea Toata Mersi Dau Si O Coroana si 15 Puncte
O Familie Tinara A Procurat O Masa Si 10 Scaune ,platind Pentru Tot2000lei.Cit Costa Un Scaun ,daca Masa Costa 435,5 Lei?
Am Si Eu O Problema De Clasa A 2-a,la Care Va Rog Sa Ma Jutati Sa Inteleg.Nu Am Facut Asa Ceva In Clasa Si Nu Stiu Cum Sa Rezolv.Multumesc. Descoperiti Toate Nu
In Prima Saptamana Dedicata Curateniei De Primavara,din Clasa Noastra Au Venit 10 Elevi In Prima Zi,iar A Doua Zi Un Numar Dublu De Copii Fata De Prima Zi . Sti