RO Study
👤
Mandrilamartin
Mandrilamartin
12-01-2017
Matematică
a fost răspuns
Simplificare 36 supra 108
Răspuns :
Maria123dani
Maria123dani
12-01-2017
36 supra 108 simplifici cu 2 si ramane 18 si 54 mai simplici odata cu 2 si ramane 9 si 27 si mai simplifici odata cu 9 si ramane 1 supra 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie AB Si CD Doua Diametre Ale Cercului C(O;r), Astfel Incat Masura Unghiului BCD=50°. Determinati Masurile Unghiurilor AOD Si ACD.
Dau 40 De Puncte Daca Ma Ajutati. Completeaza Spatiile Libere Cu Unul Dintre Semnele : -; +; X; : Pentru A Obtine Rezultatul: 9 8 7 6 5 4 3 2 1=0
La Aniversarea Zilei Sale De Nastere,Dorina A Invitat 9 Colegi.Ea A Cumparat 3 Sticle Cu Suc Natural A Cate 2 L Fiecare.Stiind Ca Un Pahar Masoara 100 Ml,aflati
VA ROG O Compunere Cu Titlul Potrivit De 6-7 Propoziti
Dupa Doua Scumpiri Succesive De Preturi Cu 15%, Apoi Cu 10%, Un Produs Costa 759000. Cine Poate Sa Imi Explice Si Mie Pas Cu Pas?Chiar Nu Stiu..help Me!
O Propozitie In Care Toate Cuvintele Sa Inceapa Culitera T
Dacă Agăţăm Un Corp De Fier (este De 7800) De Un Dinamometru Aceasta Ne Indica Valoarea 49N CE VOLUM ARE CORPUL?? Ajutati-ma Va Rog Ofer 50 De Pcte
Suma A Trei Numere Este 700 ,suma Primelor Doua Este 375,iar Al Doilea Număr Este Cu 136 Mai Mic Decât Al Treilea.Afla Cele Trei Numere.
Am Nevoie De Un Mesaj Lung Si Emotioant Pentru Diriga De La Multi Ani,noi Fiindca In Clasa A 8 A Iar Ziua Ei Fiind Peste Cateva Zile,multumesc!
Se Consideră Prisma Tringhiulară Regulată ABCA'B'C'. Dacă AB= 2 Cm, Și AA'= 4 Cm,atunci Aria Laterală A Prismei Este .... Cm2. AJUTOR