RO Study
👤
PitiGeorge
PitiGeorge
12-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Nu știu care sunt Greșelile
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-01-2017
lam despratit ma despartit si nul despartit
Answer Link
Аноним
Аноним
12-01-2017
Peste drum, l-am vazut pe tata. Astepta.
M-a dus acasa mai mult in brate.
Imi vorbea, dar nu-l intelegeam.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Prezentați Doua Practici Politice Democratice Utilizate În România,în Secolul Al XX-lea. 2.Memtionati O Asemănare Între Practicile Politice Specifice Regimuri
Imi Poate Scrie Cineva Aici O Povestire Pe Lung(foarte Detaliata) A Cartii Olguta Și Marea Demascare De Alex Moldovan?Dau Coroana Si 15 Pct
7. Suma A Două Numere Este 28. Al Doilea Număr Este Cu 10 Mai Mare Decât Jumătatea Primului Număr. Care Este Dublul Celui De-al Doilea Număr? A. 12; B. 16; 232;
Cunoști Cu Siguranță Dispozitive Pentru Pulverizat Diverse Lichide(imaginea 8). În Principiu, Acestea Funcționează Că O Pompa Se Apă. Procură-ți Un Astfel De Di
Scrie Un Text Explicativ Despre Jocul Tau Preferat(150-200 Cuvinte)
Selectează, Pronumele Din Enunțurile De Mai Jos, Trecându-le În Tabel. Pronumele Selectat Personal De Politete Reflexiv • Dumnealor Ne-au Explicat Cauzele Războ
SUBIECTI, Exercitiul 3Test 26 (Galati]3. Ana, Adina, Alin Şi Andrei Au Efectuat Calculul:-in Tabelul Alăturat:Ana2√3-4Adina4Copilul Care A Obținut Rezultatul Co
Se Considerà Unghiul AOB=100° Şi Semidreapta OM, Axa De Simetrie A Acestui Unghi. In Interiorulunghiului MOB Se Consideră Punctul P, Astfel Incat Unghiul POM=15
4. Cel Mai Mic Dintre Numerele 4/5, 7/8, 3/10, 1/2 Este:a) 4/5b) 7/8c) 3/10d) 1/2
Bună! Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Cu Rezolvarea Acestei Probleme! Am Nevoie. Urgent!!!!