RO Study
👤
Danu54
Danu54
12-01-2017
Geografie
a fost răspuns
originea denumirii raului bic
Răspuns :
SorinaMagda
SorinaMagda
12-01-2017
Sper ca te.am ajutat mult!!Iti multumesc!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aceasta Problema Este Destul De Usoara Doar Ca Eu Am Trecut De Ceva Timp De Ele Si Nu Mai Stiu Cum Se Rezolva O Persoana A Cheltuit Pe Un Obiect 1/4 Din Banii
Aflati Doua Numere Naturale Stiind Ca Diferenta Lor Este 34 Si Numarul Mai Mare Este Cu 35 Mai Mic decat Dublul Numarului Mic.
Sa Se Calculeze Aria Triunghiului Echilateral ABC Stiind Ca A(-1,1)si B(3,-2) Nu Mi Amintesc Cu ce Formula Folosesc Sa Aflu Latura Triunghiului :(
Indoitul Unui Numar A Fost Marit Cu 3 ,iar Rezultatul A Fost Marit De 4 Ori.Produsul Obtinut,micsorat Cu 5,a Fost Micsorat De 9 Ori ,obtinandu-se 15.Care A Fost
Exercitiul 1 Cel Cu Observatorul Punctele A B C .
Exercitiul 2 De La Subiectul 2 ...
Va Rog Mult Ajutati.ma E Urgent.. pronumele Negative Nimeni Si Nimic Se Pot Substantiviza. Citeste Exemplele De mai Jos Si Explica Prin Ce Procedee Au Devenit
Vreau Si Eu Un Text Argumentativ Despre Importanta Implicarii Adolescentilor In Activitati De Protejare A Mediului.va Rog
Povestiti o Intamplare Al Carei Protagonist Sa Fie Un Tigru .
Ma Ajuta-ti Va Rogg ......... Ex Incepe Asa :MEDIA ARITMETICA A 3 NR ESTE 5,25 . AFLATINR , STIIND CA AL DOILEA ESTE CU 2,8 MAI MIC DECAT PRIMUL , IAR AL TREILE