RO Study
👤
FosilaLiterara
FosilaLiterara
11-01-2017
Geografie
a fost răspuns
cat inseamna o mila??
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-01-2017
O mila terestra inseamna 1609,34m
O mila marina inseamna 1852m
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Mesajul/o Semnificație A Textului Coboară Toamna... De Octavian Goga. În Redactarea Textului: • Vei
Profesorul Arata Clasei Mai Multe Planse: Una Reprezinta Un Soarece, Alta Un iepure, Iar A Treia O Veverita. Unul Dintre Elevi Spune: “In Toate Aceste Planse Su
De Mai Nea. E Ii, Fiir Subliniaza Forma Corectă A Verbelor Date La Indicativ, Prezent, Persoana A III-a, Nu- Mărul Singular. Ciugule/ciugulește ● ● ● O ● Destăi
1. Construiți Un Triunghi ABC Cu A = 45°, B = 70° (şi KC = 65°). Câte Soluții Are Problema? Măsurați Laturile Triunghiului Desenat. Scrieți Laturile În Ordinea
12. Fie ABC Un Triunghi Isoscel (AB = AC) Și M, N Două Puncte Pe Segmentele AB, Respectiv AC, Astfel Încât BM = CN, BMn CN = {P}. A) Arătaţi Că BN = CM. B) Arăt
Am Nevoie Acum Dau Coroană.
Sinonimul Cuvântului Volum.Sa Inceapă Cu Litera C Si Să Aibe 5 Litere.
Vreau Sa Mi Traduceti In Limba Engleza : Buna! Mă Bucur Că Ne-am Găsit Și M-am Gândit Că Ne Vom Întâlni Într-o Zi.
Studiază Pagina De Ziar. Formulează O Problemă Dezbătută În Iunie 1940 În Adunarea Națională A României, Reieșind Din Titlul Articolului. Argumentează Răspunsul
Mă Puteți Ajuta Cu 5 G, H, I Va Rog: