RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-01-2017
Limba română
a fost răspuns
analiza morfologica a cuvintului bate
Răspuns :
CaptainMonkeyRO
CaptainMonkeyRO
11-01-2017
bate: verb,timpul prezent,persoana a 3a, nr singular
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Corpuri , Unul Cu Masa De 21 Kg Si Altu Cu Masa De 19 Kg Sint Suspendate De Capetele Unui Fir Trecute Ppeste Un Scripete Fix, Neglijind Masa Firuluisi Cons
Buna, Ma Puteti Ajuta Va Rog Cu 4 Expresii Cu Interjectia "vai" Si Propozitii Cu Acestea? Multumesc
In Trg Dr ABC Mas Unghiului A=90 De Grade, AD Inaltime ,D Aparine Lui BC, DE Este Inaltime In Trg ADC , E Apartine Lui AC. Demonstrati Ca A) DE\\AB
Suma A Trei Nr Este 689. Primul Nr Este Cu 76 Mai Mare Decat Al Doilea Si Cu 90 Mai Mare Decat Al Treilea . Care Sunt Numerele?
AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT SPUNETIM CE SUNT MAYASI ?
5 Unghiuri Formate In Jurul Unui Punct Sunt Congruente. Aflati Masura Unui Unghi
Caculati Perimetrul Unui Triunghi Isoscel Stiind Ca:a) AB=AC=4 Cm Si BC=5cm B) AB =6CM,AC=5cm Mersiii Mult !!!!!!dau Stelute Si Cel Mai Bun Raspuns!!!!
Cum Se Traduce În Engleza : ÎMI DORESC FOARTE MULT O PISICA . DAR DIN PĂCATE PĂRINȚII MEI NU ÎMI VOR CUMPARA UNA . DE ACEEA AM DECI SA AM NOTE FOARTE BUNE LA Ș
Determinati Numerele Naturale Abc Cu Bara Care Verifica Relatia Abc=ab+bc+ca Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurgeeeeeeeeeeeent Va Rog
6. A)(4a-3b)-(-a+2b)+(5b-4a)=b)(2x²-x+2)-(-x²+3x+1)-(4x²+1)=c)(4x-x²)-(2-x)+(x²-3x+2)=