RO Study
👤
Dportarelu
Dportarelu
11-01-2017
Matematică
a fost răspuns
2 la puterea 2 n +2?
2 la puterea 4 n
Răspuns :
Unicorncorn12
Unicorncorn12
11-01-2017
2la puterea 4 = 2*2*2*2=16
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa Ce A Parcus 78 Km Si Inca Juma Din Drum Ramas Un Automobil Consta Ta Ca Mai Are De Parcus 2 Supra 5 Din Spatiul Total Ce Si La Propus Cati Km A Parcus In T
Se Dau Cuvintele:gandul,hotararea,bucurosi ,transformati_le In Cate Doua Parti De Vorbire diferite
Buna Pa Puteti Ajuta Si Pe Mn La Aceasta Intrebare:Razboiul Fulger Utilizat Cu Succes De Germani In Polonia Si Franta A Esuat In U.R.S.S Si In Anglia. De de???
Determinati Masa De Apa Ce Trebuie Adaugata Peste Piatra Vanata (CuSO4*5H2O) Pentru A Obtine 250 G Solutie Saturata La 62 G C, Stiind Ca Solubilitatea Sulfatulu
Buna Am Nevoie De Ajutor 1 Ce Inseamna Pentru Tine Invatatura ,2 <tu Inveti De La Altii , Altii Invata De La Tine - Un Proveb Si Eu Am De Scris Ceea Ce As D
Scrie Exercitiul Care Poate Inlocui Fiecare Cerinta, Apoi Rezolva: A) La Care Numar Am Adaugat 536,daca Am Obtin
Va Rog Sa Imi Dati O Idei De Compunere Despre Cea Mai Naspa Zi Din Viata Noastra.
Ce Functie Sintactica Si Ce Caz Au Cele Doua Cuvinte Subliniate?Costumele Lor Populare Cântăresc Greu, La Propriu Şi La Figurat, Fiind Rezultatul Unei Munci De
Cum Se Spune In Latina Ce Sa Fac Foarte Bine Tu Ce Faci?
Va Rog Vreau Un Raspuns Rapid..vreau Sa Stiu Cum Sa Fac Momentele Subiectului La Harap Alb .....nu Stiu Pasii...va Rog......