RO Study
👤
Larysia
Larysia
11-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Cum se scrie corect cuvantul- MITIL LUA
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-01-2017
mi ți-l lua
unde ”mi” este dativul etic (nu are functie sintactica, se intalneste in balade populare)
”îl lua ție”
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Încercuieste Răspunsul Corect:1.În Care Din Compușii Indicați Azotul Are GO+4:a)N2O B)KNO2 C)NO2 D)N22.Acidul Azotic Concentrat Nu Reacționează Cu:a)P B)CaO C)A
18. Un Elev Citeşte O Carte În Trei Zile. În Prima Zi El Citeşte [tex] \frac{2}{5} [/tex]din Ea Iar În A Doua Zi [tex] \frac{2}{9} [/tex]din Ea. Aflați Câte Pag
Salut, As Dori Si Eu Probleme 2 Si 5 Daca Se Poate, Mulțumesc
Domnul M , Personajul Din Textul B , Devine Stresat , În Ultimele Clase De Liceu Deoarecea. Nu Poate Alege Intre Două Profesii ( Inginer, Medic) Care Îi Plac La
Delta Dunării Este Situată În ... Tării Noastre Și Este ....ca Mărime Din Europa . Ea S-a Format La Vărsarea ...... În Mare...Datorită Speciilor Rare De Plante
Mama A Cumparat 15portocale, 10 Mere Si 25 De Prune. Cate Fructe Va Primi Fiecare Dintre Cei 5membri Ai Familiei, Dacă Mama Le Imparte In Mod Egal?Dar Cu Plan D
Va Rog . Dau Coroana Pentru Matematică Va Rog
Determinati Toate Fractiile Ordinare De Forma Ab Cu Bara Deasupra Supra Cd Cu Bara Deasupra Echivalente Cu Fractia 3/15
2x/7-1/2=x; B)7-x/2-2x/3
Buna...am Si Eu O Intrebare...cum Este Corect Cand Compari Pe Cineva La Persoana A Treia Cu Cineva La Persoana A Doua....de Exemplu Cum Este Corect ....zici Ca