RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-01-2017
Limba română
a fost răspuns
recenzie de lectura Fantasticul domn Vulpe
Răspuns :
AleAle019
AleAle019
10-01-2017
o carte superba și scurta eu am citit-o într-o ora
Îți recomand s-o citești.
vrei rezumat?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cite Numere Mai Mici Decit 20 Sint Cu 9 Mai Mari Decit Suma Cifrelor Lot
In 2l H2O Se Dizolva 10l HCl (c.n.). Afla Concentratia Molara A Ionilor Cl- In Solutia Finala.
O Descriere Despre Castelu BRAN ..ceva Simple Cam De 15 Randuri ....va Rog Ajutor !!!!!!!!!
Determinati Lungimea Laturii Unui Patrat Cu Diagonala De 20 Cm Si Lungimea Laturii Unui Triunghi Echilateral Cu Inaltimea De 3 Rad 6 Cm.E FOARTE URGENT!!!!
Metoda Graficad,s,a Au Impreuna 33 Ani-s Este Cu 4 Ani Mai Mica Decat D Si Cu Un An Mai Mare Decat Acati Ani Are Fiecare?
Ne Verificam Cu Voi! Laura Citeste Intr-o Zi 115 Paini Dintr-o Carte,iar In A Doua Zi 58 De Pagini.cate Pagini Are Cartea,daca I-au Mai Ramas De Citit 109 Pagin
Masa Unui Cub De Lemn Cu Latura De 10 Cm Se Afla Folosind Relatia: M Egal V Supra Q Sau M Egal Cu L La A3 Inmultit Cu Q Sau M Egal Cu Q Supra V Si Are Valoarea
Explica Proverbul:Nu Fi Scump La Tarate Si Ieftin La Faina.VA ROG AJUTATIMA!
Ce Pot Afla Imediat Daca AmΔ ABC Cu Unghi A -90 , AD Perpendicular Pe BC , D Apartine Lui BC , AB =20 , AD= 12 , Ce Pot Afla Daca Stiu Astea 2 Laturi ???
La Cel Mai Mic numar De 5 Cifre Aduna Cel Mai Mare Numar De 4 Cifre Ce Contine Cifra 7 De Doua Ori Si Apoi Din Suma Scazi Cel Mai Mic Numar De 5 Cifre Ce Conti