RO Study
👤
Vasilegavrilas0
Vasilegavrilas0
10-01-2017
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna bena???????
Răspuns :
Robiti
Robiti
10-01-2017
Bena de la un camion,in care se cara nisip ,piatra etc
Answer Link
Motanudeea
Motanudeea
10-01-2017
Bena = cupa excavatorului sau a macaralei, platforma camionului
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe O Ghirlanda S-au Pus 163 De Beculete .daca Se Puneau Mai Putin Cu 7 Beculete Rosii,atunci Nr Acestora Ar Fi Fost Egal Cu Dublul Numarului De Beculete Galbene
Construiti Doua Fraze In Care Propozitiile Atributive Sa Aiba Ca Regent Numerale Cardinale Si Ordinale.
Imi Spuneti Si Mie Omonimile La Odata/ O Data Propozitii
Perimetrul Unui Triunghi Este Egal Cu 870cm .Aflati Cati Cm Are Fiecare Latuta Stiind Ca Numerele Ce Reprezinta Masurile Lor Sunt Consecutive.Am Nevoie De Rezol
Determinati Numerele a,b,c,stiiind Ca Sunt Invers Proportionale Cu1/5.1/4,si 1si A-2c Egal 0,3 Va Multumesc
1) Suma A Trei Numere Naturale Este 136.Daca Impartim Ultimul Numar La Primul,obtinem Catul 4 Si Restul Egal Cu Al Doilea Numar.Afla Numerele Stiind Ca Al Doil
Cum Se Rezolva??? Descompuneti In Factori Grupand Mai Intai Convenabil Termenii:15x²y³+3x²y+10y²z²+2z²SiDescompuneti In Factori Aplicand Formula A²-b²=(a+b)(a-b
Aria Laterala A Unui Cub Este Egala Cu 36cm Patrati.Muchia Aceatui Cub Este De ....cm
Imi Spuneti Si Mie Omonimile La Odata/ O Data Propozitii
1) Suma A Trei Numere Naturale Este 274.Afla Numerele, Stiind Ca Al Doilea Numar Reprezinta O Cincime Din Primul Numar Si Este Mai Mare Cu 6 Decat Al Treilea N