RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-01-2017
Matematică
a fost răspuns
Ce este o semidreapta?
Răspuns :
MariaDN
MariaDN
10-01-2017
Semidreapta este dreapta mărginită intr-un singur capăt.
Answer Link
Аноним
Аноним
10-01-2017
Semidreapta = segment de dreapta marginita la un capat intr-un punct numit origine.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna Limbaj Colocvial
1. 8 La Suta Din 3200 Kg = ....... Kg . 2. O Bicicleta Costa 540 Lei . Pretul Se Micsoreaza Cu 5 La Suta . Cat Va Costa Bicicleta Dupa Reducerea Pretului ? Va
Am Nevoie De O Compunere In Franceza "cu Ce Imi Place Sa Mananc " Max 10 Randuri Puteti Sa Puneti Ceva Specific Roanesc Va Rog Ii Trebuie Azi
Scrie Toate Numerele Naturale Care Impartite La 7 Dau Catul A Cuprins Intre Patru Si Sapte B Cel Putin Egal Cu Trei Si Cel Mult Egal Cu 6 C Mai Mare Deca
Cuvinte Cu Sens Asemanator Si Opus Pentru Cuvintele:curaj,laudaros,urca,primul,se Sfarseste,imbelsugat
Dati-mi Si Mie Un Exemplu De Un Articol De Ziar Sau Revista Va Rog Frumos. E Urgent!!
Dintr-o Foaie De Tabla Dreptunghiulara Cu Lungimea De 2 M Si Latimea De 12 Dm Se Decupeaza O Portiune De Forma Unui Patrat.Aflati Lungimea Laturii patratului,ex
Scrieti Compuneri Dupa Planul De Idei Soarele Incalzeste Apare Un Ghiocel Ghiocelul Isi Spune Povestea A Sosit Primavara
Cum Este Corect Izlaz Sau Islaz
Demonstrati Ca Intr-un Triunghi Isoscel Bisectoarele Corespunzătoare Unghiurilor Sunt Congruente.