RO Study
👤
Florinzmochina0
Florinzmochina0
10-01-2017
Engleza
a fost răspuns
La ce dauneaza hamburgerul ?
Răspuns :
MadaGeanina
MadaGeanina
10-01-2017
Hamburgerul dauneaza grav sanatatii si nervilor, produce obezitate si nervi la nivel maxim.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvați În Z Ecuațile Și Inecuațile Următoare: -15x-13=-7x+11, -4x+3=-21, 5x+4=-6
16 .What Do You Want To Be Whenyou Are Older?(imi Doresc Sa Fiu Doctor)Eu Am Răspuns:When I Will Be Older,I Want To Be A Doctor. E Corect?.DAU COROANA!Va Rog M
Un Triunghi ABC Are Aria Egala Cu 33 Cm,AB=3 Rad 5 Si BC=11 Cma)Lungimea Inaltimii Din A A Triunghiului ABC Este Egala Cu....b)Lungimea Segmentului AC=??c)Sin C
Va Rog....dau Coroana
Salut! Poate Cineva Sa Ma Ajute Va Rog! ? Poate Cineva Sa Imi Dea 5 Ex Rezolvate Cu Regula De 3 Simpla Prin Metoda Reduceri La Unitate? Ca Nu Inteleg! Va Mulțum
AMBELE SUBIECTE, DAR DOAR CE ESTE ÎNCERCUIT. ESTE URGENT , VA ROG . DAU 50 DE PUNCTE ȘI COROANA !!!
Daca Inmultim Un Nr. Rational Nenul Cu Unul Irational, Rezultatul Va Fi Un Numar............................................
Povestea Lui PitagoraSe Povesteşte Că Pitagora (matematician Și Filozof Grec, 584-497 I. Hr.) , Fiind Întrebat Câți Elevi Are, Ar Fi Spus: „Jumătate Dintre Elev
Primele Doua Subiecte Va Rog. Doar Unde Este Încercuit. URGENT! DAU COROANA ȘI 20 DE PUNCTE. ÎMI TREBUIE URGENT ! VA ROG
Fata Babei Și Fata Moșneagului Ajung La Sfânta Duminică Și Sunt Recompensate Pentru Munca Depusă. Notează Ce Își Aleg De La Aceasta Cele Doua Fete.