RO Study
👤
Condrache
Condrache
09-01-2017
Istorie
a fost răspuns
Ce este un Jupanat ?
Răspuns :
Deoarece
Deoarece
09-01-2017
Este tip de autonomie si administrare locala. Poate insemna si cladire administrativa, sediu pentru administratie locala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Lista De Formule:a)Era Oată;.....;.......;.......;b)Și-am Încălecat Pe-o Șa;........;.........;.......;Vă Rog Cît Mai Rapid ...Vă Mulțumesc...:D
Maine Am Teza La Matematica Si Nu Stiu Ce Sa Invat
Suma A Doua Numere Naturale Pare Consecutive Este 374. Afla Cele Doua Numere.
Argumentati expresia:grumazul Meu E Mai Suptire Decit Un Fir De Par
Ma Ajuta Cineva C.pentru Miine La Teza Imi Trebuie Urgent .;((eseuri )1)contributia Civilizatiei Antice In Constituirea Civilizatii Europene.2)impactul Istoric
Buna Ma Ajutatu Sa Fac Un Dialig Intre Doi Colegi De Clasa Xcare Sa Contina Doua Verbe La Timpul Viitor Doua Pronume Trei Numerale Patru Adjective Minim Zece Su
ABCD-rombAria ABCD=54√3 Cm²a) Produsul Lungimilor Diagonalelor Rombului Este Egal Cu... Cm².b) Daca AD=9 Cm, Atunci Distanta De La C La Latura AD Este Egala Cu.
Caracterizarea Fetei Mosneagului Din Povestea Fata Babei Si Fata Mosneagului Va Rog Frumos Sa Nu Fie Lunga Pe O Paginamultumesc Mult Celor Ce Mau Ajutat
Un Text Cu Urmatoarele Cuvinte; Larma,consolidare,performanta,recunostinta,a Implora, Pauza,contrar
Găsiți Elementele Lui A Și B Daca: A Reunit Cu B={0,1,2,3,4,5,6,10} A Intersectat Cu B={136} A/B ={0,4}