RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-01-2017
Limba română
a fost răspuns
ce ai invatat din amintiri din copilarie
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-01-2017
Am invatat ca trebuie sa ascultam de cei mari , sa fim cuminti si sa nu facem prostii , deoarece se intorc impotriva noastra .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti.mi Si Mie Ordinea La Toate Astea: Adjectiv,adverb,verb,substantiv,pronume,pronume Persona DAU COROANA SI MULTUMESC SI ORICE AJUTATI.MA VA ROG AM TEST
Subliniaza Cuvintele Marcate In Enunturi,in Conformitate Cu Functia Lor Sintactica. "Si Deodata,in Linistea Aceasta Tresari O Chemare Dulce,scurta" Cuvintele Ca
1. Numeralul Ordinal De Genul Masculin Corespunzator Numeralului Cardinal OPT Este ........ 2. Alcatuieste O Propozitie În Care Sa Existe Un Numeral Ordinal Cu
Intr-o Familie Sunt Mai Mulți Copii,băieți Si Fete .Numarul Cel Mai Mic De Copii Pe Care Trebuie Sa- L Aibă O Familie Astfel Încât Fiecare Copil Sa Aibă Cel Puț
Într-o Livadă Sunt 670 De Pomi,200 De Vişini,cireşi Cu 59 Mai Mulți,caişi Cu 138 Mai Puțini Decât Cireşi,iar Restul Piersici.Află Câți Piersici Sunt În Livadă.
Trei Frati Au Impreuna 180 Lei.Primul Are De 2 Ori Mai Multi Lei Decat Al Doilea,iar Al Treilea Cu 75 Lei Mai Putin Decat Primul.Cati Lei Are Fiecare? FACETI SI
Dca Acum 2 Ani Tudor Avea 5 Ani, Cati Ani Va Avea Peste 3 Ani ? eu Am Zis 8 Este Bine? Multumesc
A+b+c=78 C=12x3 B=c+5 Iar A=b-40 2a+3b+7c=? Dau Coroana
Numerele Naturale X,y,z Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 3,4,5,Demonstrati Ca X La Pterea A 2+y La Pterea A 2=z La Pterea A 2
Un Cerc Cu Diametrul De 15 Cm Este Inscris Intr-un Trapez Isoscel Cu Latura Laterala 17 Cm.Sa Se Afle Lungimile Bazelor Trapezului. Urgent La Test