RO Study
👤
Dianaradulescu
Dianaradulescu
06-01-2017
Matematică
a fost răspuns
(10-m:m)×5-2+m:6=48 afla pe m
Răspuns :
Slidex76
Slidex76
06-01-2017
Răspunsul il ai în atașament
Answer Link
Аноним
Аноним
06-01-2017
Sper ca asa ar trebui sa fie!!!
Succes!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Xla A2 =.....cat Este 2x ?
Va Rog Din Suflet Sa Ma Ajutati Am Lasat Tot Pe Ultima Suta De Metri Sunt Un Pro*t !Va Rog Sa Imi Si Explicati Cum Ati Ajung La Acest Rezultat Si Cum Ati Parcur
O Propozitie In Care Prepozitia Si Sa Coordoneze:\1. Doua Propozitii Principale2. Doua Propozitii Secundare
Alcatuieste Patru Enunturi In Care o Sa Aiba Valori Morfologice Diferite:-pronume Personal,interjectie,articol Nehotarat,numeral Cardinal...
De Ce Apa Stinge Focul ?
Lungimea Unui Dreptunghi Este De 3 Ori Mai Mare Decât Laţimea Şi Perimetrul Este 1,84 M. Calculaţi Aria Dreptunghiului.
1.O Firmă Are 120 de Angajaţi. Determinați Numărul Bărbaţilor Angajaţi În Firmă, Știind Că Numărul Femeilor Reprezintă 20%din Numărul Bărbaţilor.2. Calculati :8
Bafta La Mate!!!! Ce Ati Facut La Romana? Ce Credeti Ca A Fost Mai Greu? La Masura Primelor 2 Versuri Au Fost Foarte Multe Raspunsuri Diferite... Voi Ce Ati Scr
Cu Cine Seamană Personajul Din Urcam Bătrânul De Pavel DanDacă Ar Fi O Pasăre, Ar Fi O/un ............., Pentru Că .............Dacă Ar Fi Un Animal, Ar Fi O/un
Examenul De Astazi:La Exercitiul 3 De La Subiectul 1 Am Identificat Corect Numarul De Silabe Din Primul Si Al Doilea Vers Numai Ca Am Scris Asa: "Masura Primelo