RO Study
👤
Lupaa
Lupaa
05-01-2017
Istorie
a fost răspuns
Care era teritoriul populat de slavii rasariteni
Răspuns :
Leeajsyk
Leeajsyk
06-01-2017
am gasit ca slavii de rasarit au constituit popoarele bielorus, rus si ucrainean, deci probabil ca au populat zona rusiei si ucrainei
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6) Suma A Trei Numere Este 1.032.Aflati Numerele Stiind Ca Al Doilea Este Triplul Primului,iar Al Treilea Este Cu 60 Mai Mare Decat Jumatate Din Primul Numar.
Analiza Pt Oglindelor
Scrietimi Comentariu La Urmatorul Aforism:,,Datimi Un Punct De Sprijin Si Voi Pune Pamintul In Miscare.,,
`afla Numerele A Si B stiind Ca A+b=539 Iar A+b+b=816
Care Sunt Adjectivele Din Textul Al DoileaEle Formau Cercuri Magice Care Protejau Ce Era De Protejat in Gospodarie Intr-o Perioada Incerta momentul Reintoarceri
Mama A Cumparat 500 cm De Panza Alba, 6000 Mm De Panza Rosie Si 30 Dm De Panza Albastra. Cati M De Panza A Cumparat In Total?
Intr-o Scoala Sunt 780 De Elevi. Cum Cei De La Gimnaziu Vor Merge La Teatru, Iar Cei Din Ciclul Primar La Circ, Directorul Scolii Vrea Sa Stie Exact Cati Elevi
(2x+1)√4-2√3+(2x-1)√4+2√3 = 2√3(4-x√3)+10 Radical Si Pe 4 Si Pe 2√3 In Ambele Situatii ! (√3+1)²x - (3x-1)√3 = 5x-12+√3(5x-√12)A Doua Ecuatie Este Asa Cum A Fos
Salut, Vreau Si Eu Un Exemplu Temperamental Al Unui Prieten.
Cine Imi Explica Si Mie Faza Cu Modulele ? Ex. |10-x|