RO Study
👤
Alina2212
Alina2212
05-01-2017
Engleza
a fost răspuns
Va rog am nevoie urgent!
ex. 12
Răspuns :
Nicolescumiriam
Nicolescumiriam
05-01-2017
trebuia sa asculti in clasa si sa le completezi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Dintr-un Test Cu 20 De Probleme Un Elev Rezolva 16 Probleme Corect.a)Cat La Suta Din Probleme sunt Rezolvate Corect?b)Cat La Suta Din Probleme Sunt rezolvat
URGENT!!!!!!!!!!!!In Clasa A 8 A B Sunt 36 De Elevi.Daca Numarul Fetelor Reprezinta 125%din Nr. Baietilor,stabiliti Cati Baieti Si Cate Fete Sunt In Clasa!!
CE Fel De Exerciti Se Pot Da Pe Speciile Schita,basm,nuvela,roman,pastel,fabula(la Compunere Ma Refer)
Adaptarile Pelicanului, E Urgeeent!!!
In Fraza: Stiu Cine Este Mai Frumos. Cand Subliniez Predicatele Subliniez Si Adverbul"mai" Impreuna Cu Este Frumos Sau Nu?
Daca A+b=8 Si A=3b Atunci A=? Si B=?
Cum Pot Sa Imi Exprim Opinia Despre Mesajul unui Text ( epic ) ? Care Ar Fi Schema Pentru O Argumentare Despre Mesajul Unui Text ?
Salut! Va Rog Sa-mi spuneti Exact Cum Se Numeste In Romana Acest Procedeu (wt.%) - Wet Chemical Techniques, Banuiesc Ca Are O Alta Denumire Decat "Tehnici Chimi
Va Rog Ma Puteti Ajuta Sa Inteleg Cum Sa Alc O Fraza Care Sa Contina Propozitii Sub?
O Compunere De 150-250 De Cuvinte (15-25 De Rânduri), În Care Să Evidenţiezi Trăsăturile Unui Personaj Din Fragmentul (Alexandru Vlahuţă, Din Durerile Lumii)