RO Study
👤
LD24
LD24
04-01-2017
Matematică
a fost răspuns
2-x-{3-2x-[4-3x-(5-4x)]}
Răspuns :
Florete
Florete
04-01-2017
=2-x-[3-2x-(4-3x-5+4x)]=2-x-(3-2x+1-x)=2-x-4+3x=2x-2=2(x-1)
Answer Link
Аноним
Аноним
04-01-2017
2-4x-{3-2-[4-3-(5-4)]}=
= 2-4x-0
= 2-4x
=2-4·0
=2-0
=2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dintr-o Suma Un Elev A Cheltuit Jumatate,a Doua Oara Jumatatea Din Suma Ramasa Iar A Treia Oara Un Sfert Din Noul Rest Si A Constatat Ca Iau Ma Ramas 891lei .Ce
1. Alegeti Cuvantul Pe Care Il Considerati Corect Din Variantele Oferite: Aflati Despre Mine....sunt Sanatos. Căci Sau Că M-a Indemnat.....mananc Cu Dânsu
Alcatuiti Propozitii In Care Verbul A FI Sa Fie Pe Rand Verb Predicativ Copulativ Si Auxiliar
Poate Avea Ocupatia De Muzeograf Un Absolvent Al Facultatii De Biologie?
Transcrie Din Strofa De Mai Jos Un Diminutiv! Asta-s Eu,esti Multumit? Sufletul Mi-e F
Explicație Cu Cât Îmbătrânești Ești Mai Bogat
Suma A 2 Numere Este De 3 Ori Mai Mare Decat Diferenta Lor. De Cate Ori Este Mai Mare Suma Decat Cel Mai Mic Numar ?
Raspundeti La Intrebarile: 1) La Ce Fel De Trasnai Credeti Ca Se Refera Autorul? 2)Care Erau Curiozitatile Lui Cristea Busuioc? 3)Cu Ce Scop Plecase Plutasul La
Un Triunghi Dreptunghic Are Catetele 3 Cm , Respectiv 4 Cm . Tangenta Celui Mai Mic Dintre Unghiurile Triunghiului Este .... Cm Pas Cu Pas Plzz !
Plasiază În Contexte Adecvat Omonimele: Mi-au;miau.comentiaza Ortografia Lor . Vărog Ajutațimă Urgent !!!