RO Study
👤
Gcbbg
Gcbbg
02-01-2017
Matematică
a fost răspuns
ajutor vă rog îmi trebuie cu intrebari
Răspuns :
Aurelcraciun59
Aurelcraciun59
02-01-2017
cate cutii mijlocii sunt 10 cutii mari?
10x10=100
cate cutii mici sunt in 100 cutii mijlocii
100x10=1000
cate cutii sunt in total?
10+100+1000=1110
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Corp Din Plumb Si Unu Din Aluminiu Au Greutati Egale G1=G2=1N . Care Sunt Masele Corpurilor Dar Volumul Lor?
Descrieti Cele 4 Probleme Geografice Fundamentale Cu Care Se Confunta Continentul Africa. (pe Scurt)
Alegeti Trei Termeni Care Caracterizeaza Viata Din Transee:neliniste,sperant,mizerie,moarte,oboseala,liniste,suferinta,confort,calm.Construiti Cu Fiecaree Dintr
Analizati.mi Si Mi.e Pronumle Lui . = Forma -persoana-numar-gen-caz-functie Sintactica -
Indicati Cazul Si Functia Sintactica Pentru Fiecare substantiv din Textele Urmatoare:a. Si Pentru Ce L-ati Arestat Pe Catavencu?b. Un Iaz Tare Si Nou Inchidea
Am Lipsit La Tema Aceasta Si Am Citito Dar Nici Decum Nu O Inteleg , Puteti Va Rog Sa Ma Ajutati , Va RogExercitiu 7
X Pe 4 = 3 Pe 5 Cum Rezolvam Aratatim Plz
Suma A Tri Numere Este 98,al Doilea Numar Este Dublu Primului Numar Si Este Jumatate Din Al Treilea Numar.care Sunt Numerele?
La O Florarie S-au Adus 435 De Trandafiri Albi Si Rosii. Trandafirii Rosii Sunt Cu 24 Mai Multi Decat Jumatate Din Numarul Trandafirilor albi. Cati trandafiri
Suma A Cinci Numere Naturale Consecutive Este 100.afla Numerele.