RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-12-2016
Matematică
a fost răspuns
cum sa rezolv ecuatia asta 5x-75=80
Răspuns :
Аноним
Аноним
30-12-2016
5x - 75 = 80 |:5
⇒ x - 15 = 16 ⇒ x = 16 + 15 ⇒ x = 31.
Answer Link
Аноним
Аноним
30-12-2016
5x=80+75=>x=155:5=>x=31
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Precizează Numărul Propozițiilor Din Enunţul Complex Dat, În Care Subiectul Nu Este Exprimat. Motivează De Ce Nu A Fost Exprimat Subiectul. Text:Vara, Lon Şi
Ajută~mă La O Problemă:un Virus De Calculator A Defectat Parţial Discul.În Prima Zi A Defectat 1/2 Din Disc.În A Doua Zi A Defectat 1/3 Din Partea Rămasă.În A T
Să Se Determine Funcția F:R->R, F(x)= Ax+b Cu A, B Aparține Lui R, Astfel Încât Graficul Ei Să Treacă Prin Punctele A(0,5) Și B(5,10).
Povestire Soacrei Cu 3 Nurori
Precizați Funcțiile Sintactice Ale Pronumelui Și Adjectivului Pronominal Relative Întâlnite În Frazele: N-am Aflat Contra Cui Lupti. Nu Știu Care Sunt Ei. Coleg
Determinati Perechile (x,y) De Numere Naturale Astfel Incat Rad X + Rad Y = 10 Rad 3
Cerința Se Dau N Numere Naturale. Determinați Cele Mai Mici Două Numere Dintre Cele Introduse Care Au Ultimele Două Cifre Egale. Dacă Nu Există Cel Puțin Două A
Daca Triunghiul Isoscel ABC ,cu(AB)=(AC)are Perimetrul Egal Cu 48 Cm Si BC=18 Cm ,aria Triunghiului Este Egala Cu........cm Patrati .
A Si B Sunt Doua Submultimi Ale Lui Z,astfel Incat B ⊂ A.Efectuati: a)A ∩ B b)A ∪ Z c)B-Z rapid Va Rog Dau Coroana!
Alcătuiește Enunțuri În Care Cuvintele "pare", "pari" Și "ocol" Să Fie Părți De Vorbire Diferite. Dau Coroană. Rapid. Va-și Ruga Săfaceți Doar Câte Două Propoz