👤
Radka
a fost răspuns

scrie un text de tip argumentativ de 150-300 de cuvinte despre importanta muzicii in viata unui adolescent.

Răspuns :

Adolescentii , asemena fiecarui om , trec prin diverse incercari ale vietii , care contribuie la crearea unei personalitati , a unui caracter sau mentalitate . Cu toate acestea , intotdeauna adolescentii se confrunta cu probleme pe plan social si nu numai , iar unul dintre raspunsurile intrebarilor care par de nedeslusit este muzica . 
 Ca si adolescent , pe parcursul acestei calatorii spre cunoastere si acceptare a personalitatii , am descoperit ca muzica mi-a eliberat sentimentele pe care-mi era frica sa le arat . Consider ca nu exista persoane carora sa nu le placa muzica , ci doar persoane care inca nu au descoperit genul favorabil intelegerii trairilor lor . Uneori , muzica te ajuta sa te eliberezi mai bine decat plansul sau impartasirea sentimentelor, te ajuta sa intelegi ca nu esti singur in aceasta calatorie care pare sa duca spre vid . Indiferent de gen , muzica a linistit intotdeauna valurile mintii si , chiar daca nu pare a fi asa , ne-a implementat idei care ne-au ajutat sa ne consolidam idei  si principii .