RO Study
👤
Admina
Admina
26-12-2016
Arte
a fost răspuns
din ce se face culoarea mov
Răspuns :
Anna02
Anna02
26-12-2016
Mov se obtine din rosu si albastru.
Answer Link
Alexuca
Alexuca
26-12-2016
mov=albastru+rosu
Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Prematuritatea Este O Problemă? Scrie Cel Puțin 3 Argumente Pentru A Demonstra Acest Fapt
Datează Evenimentele: A) Primul Război Daco-roman, B) Al Doilea Război Daco-roman
Indetifica Substantivele Si Analizeazale. Repede Va Rooogg!!!!
(0,12 +0,22):5+(3-0,2-0,8)
Argumenteaza Urmatoarea Afirmatie :agricultura Furnizeaza O Gama Variata De Produse Utilizate Atat In Alimentatie Cat Si In Industrie Va Rooog Ajutati-ma
XL3. 148. O Sesame Dintre Colegii Mei Sunt Ta Entaţi La Pictură, O Treime La Literaturim 9 Oreferă MatematicaCat Copii Sunt In Casa Mea Dacă Eu Sunt Printre Mat
3. 5 Fie F:{-3; -2; -1; 0; 1} →R, F(x) = X+2. Sloon Niea) Reprezentați Graficul Funcției Într-un Sistem De Axe. Ipotb) Stabiliți Care Din Punctele A(-2; -4) Și
Realizati O Compunere De Minimum 130 De Cuvinte In Care Sa Caracterizati Un Oersonaj Din Textul Epic "Fahrenheit" Scris De Ray Bradbury
Completează Tabelul De Mai Jos Cu Informația Necesară Zonei Naturale - Savana Si Stepa•Localizarea•Clima•Plante•Animale Tipul De Sol•Valorificarea Decatre Om(A
5 ** Match Texts 0-5 With Sentences A-f.0.We Were The Better Team, And The Score Was 2-1to Us. We Had Another Three Minutes To Play, AndI Was So Nervous. Then I