RO Study
👤
Baietassssullll
Baietassssullll
25-12-2016
Biologie
a fost răspuns
insectele sunt animale?
Răspuns :
AmiMate
AmiMate
25-12-2016
da.insectele sunt cel mai numeros grup de animale.ele trăiesc in natura,ca toate celelalte animale.
Answer Link
Dariuselul123
Dariuselul123
25-12-2016
Da sunt
Sunt cel mai numeros grup de animale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Două Numere Este 18. Determinaţi Cele Două Numere, Ştiind Ca Primulcu Doi Mai Mare Decât Al Doilea. Ajutați-mă Va Rog...
Unde Sa Format Orchestra LăutarUmde Sa Format Orchestra Lăutarii
Buna..am O Nelamurire...la Punctul A De Unde Ai Dedus Ca Triunghiul Este Echilateral?doar Ca Pt Are Un Unghi De 60???
Vă Rog, Spune-ți Cum Se Numește Meseria Ce Studiază Evoluția Și Originea Banilor. Dau Coroana Și 25 Puncte!!!
Plss Ajutorr Va Rog Scoateti Din Textul Acela Verbele Predicative Si Indicati Modul Si Timpul Lor!
Alex A Adăugat La Produsul A Doua Numere Consecutive, Cel Mai Mic Numar Dedouă Cifre Impare Mai Mare Decât 86 Şi A Obtinut 181. Unul Dintre Cele Douanumere Este
Proiect Despre Germania
Data:Punctaj Acumulat:1. Scrieți Cu Ajutorul Numerelor Întregi:a) O Datorie De 1 516 Leib) Înălțimea Unei Case De 65 Mc) Adâncimea Mării Negre De 2 245 Md) O Mă
.....îmi Trebuie Acum
Example: 1 (play) Play The Guitar.Example: Jessica (play) Plays The Guitar.1) I (be) Sixteen Years Old.2) Tommy (live) At 107 Pine Lane.3) Juana (cook) Dinner F