RO Study
👤
Ihatemylife1
Ihatemylife1
21-12-2016
Limba română
a fost răspuns
completati exercitiul asta
Răspuns :
Adinuta1111
Adinuta1111
23-12-2016
CE STIU ACUM ? ca nu trebuie sa ranesc animalele
CE AM AFLAT ? ca si animalele au un suflet
CE MAI VREAU SA STIU ? de ce unii oameni se poarta asa cu vietuitoarele mai mici decat ei
DE CE ? pentru ca nu mi se pare corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca Daca Numerele Naturale A B C D Verifica Relatia A(1+b)+b(1+a)=c(1+d)+d(1+c) Atunci A+b+c+d Este Un Numar Par
Se Cultiva Predominant Cereale , Floarea-soarelui , Sfecla De Zahar ......b) Se Cultivă Pomi Fructiferi ....c) Se Cultiva Vita - De - Vie ...unde ?
Salut,am Si Eu O Intrebare La Matematica Mi Se Cere Sa Fac Un Patrat Cu Latura De 3,5 Cm Trebuie Sa Fac Si Lungimea Si Latimea De 3,5 Cm?!
Caracterizati Bucuresti Si Imprejurimile Lui
Ce Animale Traiesc In Lac
Scrie In Forma De Fracție Ce Parte Din An Este Luna Ianuarie?Dar Luna Mai?Dar Luna Lui Septembrie
Daca A Supra 6=25 Supra 3 , Atunci A Este Egal Cu...(imi Puteti Rezolva Asta Si Sa Imi Explicati Cum Ati Facut Ca Sa Stiu Va Rog Cat De Repede...ms!)
Formulează Cîte Un Enunt Folosind Cuvinte Din Text Scrise Cu Literă Initiala Mare Smalarde Vrăjitorul Din Oz
Un Fermier Trimite Spre Vanzare La Piata O Cantitate De Cartofi.in Prima Zi S-a Vandut 1/4din Cantitatea Trimisa Si Inca 60kg.A Doua Zi S-a Vandut 1/4 Din Rest
Vreau Si Eu 3 Propozitii Cu Verbe De Grupa A-3-a!!VA ROG MUULT!