RO Study
👤
Alinaanisoara
Alinaanisoara
21-12-2016
Geografie
a fost răspuns
ajutooor:2dau coroana
Răspuns :
Karina200461
Karina200461
21-12-2016
Trebuie sa scrii tot ce e in orasul/ satul tau.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Read And Complete In Your Notebook. Then Match. Mă Puteți Ajuta, Vă Rog? Dau Coroană! Am Pus Și Poză!
Mă Ajuți La Tema Te Rog Frumos
B) 50 De Jucării Au Fost Repartizate În Mod Egal În 5 Cutii. Cîte Jucăriiau Fost Luate Din Fiecare Cutie, Dacă În Cutii Au Rămas Cîte 5 Jucării? Và Rog Schema P
1.Să Se Completeze Spațiile Libere, Astfel Încât Să Se Obțină Propoziții Adevărate:a) Înălțimea Unui Triunghi Este .............. Dusă Din ....... Pe .......b)
La Prima E 6500La A Doua E 5600La Ultima 3200Ajutor La Această Problema De Chimie!
Profesori, Între Care Şi Domnul Profesor Perboni Stăteau În Jurul Mesei.Drept Sa Spun, Bun E Profesorul Nostru. Azi Am Văzut Mai Bine Ca OricândAzi Am Sfârșit C
11. Distanţa Bucureşti – Baia Mare Este De 594 Km. Distanţa Pe O Hartă Este De 4,5 Cm.a) Determinați Scara Hărţii.b) Ştiind Că Distanţa Bucureşti - Bacău Este D
Scrieti Fractiile Urmatoare Sub Forma Ireductibila ,apoi Aduceti Fractiile Obtinute La Un Numitor Comun . A) 6 Supra 12 Si 14 Supra 21 B)5 Supra 20 Si 22 Supra
Cine Poate Sa Imi Spuna Care Sunt Cazurile!!!!! .pana Pe Data De 7.ianuarie Va Roggg!!!! Ajutatima Repedeeeee Va Dau 100 De Puncte!!!
Cât Face Ecuația Asta ??