RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-12-2016
Limba română
a fost răspuns
expresii frazeologice despre fenix
Răspuns :
CrazyNiku1999
CrazyNiku1999
20-12-2016
A capata puterea unui Fenix
A fi la fel de luminos ca un fenix
A avea inima de fenix
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercitiul 5 Va Rog Urgent Imi Trebuie Pentru Meditatie Si Am Maine Plsss
SARCINI DE LUCRU1.Se Dă Următorul Text:Cea De-a Șaptea Planetă Era Pământul. Pământul Nu E O Planetă Oarecare!(...) Ca Să Vă Puteți Face O Părere Despre Intinde
Se Considera Expresia E(3x) = 4x2 - 123+8, Unde X Este Un Nurrže Reala) Arata Ca Elx) = (2x - 3)2 - 1. Oricare Ar Fixe Rb.)determina Valoarea Minima Pe Care O P
1.Correct The Mistakesa)When Do You Lived There ?b)Who Did Wrote Thet Book ?c)I Studyed In Bologna For A Year ?d)We Didn T Went To The Cinema Last Night ?e)Why
Redacteaza O Scrisoare, De Minimum 150 Cuvinte, Catre Un Cadru Didactic, In Care Sa-ti Exprimi Recunostinta Pentru Rolul Sau In Formarea Personalotatii Tale. Ve
Puteti Sa Imi Ziceti Un Rezumat Al Carti Cronicile Din Narnia Vol 3
Se Considera Expresia E(3x) = 4x2 - 123+8, Unde X Este Un Nurrže Reala) Arata Ca Elx) = (2x - 3)2 - 1. Oricare Ar Fixe Rb.)determina Valoarea Minima Pe Care O P
Reprezentați Pe Axa Numerelor Fracțiile Ordinare
Pentru Premiera Pentru Premierea Elevilor Participat La Concursuri Sau Adus În Școală 25 De Pachete A Câte 30 De Cărți Și 25 De Cutii Câte Cu Cât 12 Creioane Co
Pe Latura (BC) A Triunghiului ABC Se Consideră Punctele M Şi D, Astfel Încât ∢BAM≡∢MAD≡∢DAC.Dacă M(∢C) = 2m(∢B) Și [MB]≡[MA], Să Se Calculeze Măsurile Unghiuril