RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-12-2016
Ed. muzicală
a fost răspuns
care e antonimul la pribeag?
Răspuns :
Cebandorin
Cebandorin
20-12-2016
vara este amotimpul de pribeag deoarece noi atunci umblam din lac in loc fara ca sa ne dam seama
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Corona Va Rog Ajutati-ma Din Suflet
Am Nevoie De O Compunere Narativa Bazata Pe O Intamplare Care Aflata In Bibliotrca ScoliiDAU COROANA
Daca N ∈ Natural Astfel Incat N + 10 Supra N + 1 ∈ N Cat Este N?!? Dau Coroana Si 50 De Puncte!
De Alcătuit Câte 3 Propoziti Cu S-a, Sa, L-a, La
Salut! Am Nevoie De Un Mare Ajutor Din Partea Voastră La Chimie... Nu Prea Mă Pricep, Îmi Place Chimia Foarte Mult Dar Nu Înțeleg Anumite Chestii... Cineva Care
5 Argumente Pro Și Contra În Privința Școlii Online Va Roggg Repede Dau Coroanaaaaaaaaaaaa Va Rogggg
Scrie Câte Un Enunţ Dezvoltat În Care Substantivul „ghiozdan” Să Fie: URGENT!
Din Cel Mai Mic Număr Impar De Trei Cifre Scădeți Câtul Dintre Cel Mai Mic Număr Format Din Două Cifre Și Cel Mai Mic Număr Par Diferit De 0 Ce Număr Obțineți
EVALUARE REACTIA DE SUBSTITUTIESe Dau Reactiile:a) HNO3 + Ca(OH)2 Ca(NO)3 + H2Ob) Na2O + H2O => NaOHc) HCI + NaOH - NaCl + H2Od) Mg + HCI - MgCl2 + H2Te HgoH
Cine Ma Ajuta Cu Aceste Ex Va Rog Mult, E Urgent ?sa Se Afle Cmmdc Și Cmmmc În Doua Moduri Pt Nr 33 Și 69 ,130 Și 150 ,100 Și 121 ..Mulțumesc Mult!