RO Study
👤
AndyAndrei69
AndyAndrei69
20-12-2016
Limba română
a fost răspuns
Enunturi cu diferite articole! Plss
Răspuns :
Elenaamariaa
Elenaamariaa
20-12-2016
Caietul de romana de pe catedra este al Mihaelei.
Camera cu tapet roz este a Laurei.
Copiii aceea care se joaca in nisip sunt ai familiei Gruescu.
Funditele albastre sunt ale fetitelor de la gradinita.
Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care A Fost Primul Rege Al Dacilor Care A Reusit Sa Formeze Statul Dacia?
Selectati Cuvintele Populare,regionale Si Arhaice Pe Coloane :cetera, Muiere, Casanca,simbrie,a Oblici, Ravas,a Blagoslovi, Trudita, A Lepada,parale,crasma,cras
Buna ,..ma Puteti Ajuta La O Compunere Cu Titlul O ZI DE IARNA..si Trebuie Sa Contina Expresiile : Cer Limpede,guralive,case Imbatranite,luminos,priviri Agere,s
La Ce Intrebare Raspunde Substantivul "despre Evenimentul" din Propozitia:Copilul A Citit Romanul Despre Evenimentul Anului 2013.Eu Am Spus Ca Raspunde La Int
La Ce Intrebare Raspunde Substantivul "despre Evenimentul" Din Propozitia:Copilul A Citit Romanul Despre Evenimentul Anului 2013.Eu Am Spus Ca Raspunde La Intre
M-am Gandit La Un Numar.La Acest Numar Am Adaugat Jumatatea Sa,sfertul Sau Si Numarul 37.Am Obtinut 100. La Ce Numar M-am Gandit?
Aflati Doua Numere Naturale A Caror Suma Este 195,in Conditiile In Care Primul Numar Adunat Cu 75 Este Egal Cu Al Doilea Numar Adunat Cu 40.
Suma A Doua Numere Ete 380, Iar Diferenta Lor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Numarul Mic.care Sunt Numerele?
La Nunti Se Face Urarea ''casa De Piatra''.ce Sens Are Expresia?
Diferenta A Doua Numere Este 5.daca Din Suma Lor Scadem Diferenta,obtinem 40.care Sunt Cele Doua Numere