RO Study
👤
Vergilrusu
Vergilrusu
20-12-2016
Limba română
a fost răspuns
Cuv cu sens asemanator .steag
Răspuns :
Denidenideni43
Denidenideni43
20-12-2016
Cuvant asemenator pentru steag = drapel
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Punctele A Si B Sunt Pe Un C(O,r). R=[tex]10 \sqrt{2}[/tex]. AB=20 Cm. Aflati Masura Unghiului AOB.
Put The Sentences In The Plural:1.There Is A Mouse Under The Chair.2.I Have A Cup In My Hand.3. The Child Is In The Living Room.4. The Goose Is Swimming On The
Media Aritmetica A Trei Numere Este Egala Cu 2,2 Si Media Aritmetica A Primelor Doua Este Egala Cu 1.15 .Determinati Cel De-al Treilea Numar.
Suma A Trei Nr Este 62,8.Primul Este De 1,5 Ori Mai Mic Decat La Doilea ,iar Suma Ultimelor Doua Este 44,6 . Aflati Numerele.
O Carte A Fost Deschisa La Mijloc Si S-a Constat Ca Suma Numerelor De Pe Cele 2 Pagini Este 135.a)cate Pagini Are Cartea?b)cate Cifre Se Folosesc Pentru Paginar
Cum Se Spune La Am Fost La Dans Cu Cea Mai Buna Prietena.
Daca Raportul Dintre Lungimile Laturilor A 2 Pătrate Este Egal Cu 3/2, Atunci Determinati Valoarea Raportului Perimetrelor Si Valoarea Raportului Ariilor Celor
Ajuutor!Buna !Am 2 Nelamuriri:1.Take The Odd Word Out.Then Fill The MissingBuna !Am 2 Nelamuriri:1.Take The Odd Word Out.Then Fill The Missing Words In The Sent
Catul Dintre Patratul Numarului 11 Si Suma Numerelor Ce Reprezinta Predecesorul Tripluluo Lui 2 Si Succesorul Lui 3
Puteti Sa-mi Spuneti Un Acrostih Cu F. U R N I C A P O E T A