RO Study
👤
Addde
Addde
20-11-2014
Limba română
a fost răspuns
Explicati rolul cratimei in "Ca n-are de ce "
Răspuns :
Andreibr
Andreibr
20-11-2014
tine locul vocalei u
marcheaza rostirea intr-o silaba
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Unui Produs De Curățenie Care Avea Prețul De 72 RON I S Au Aplicat Reducerii Succesive De 25% Respectiv 50%. Care Este Noul Preț Al Produsului Vă Dau Coroana In
.Construieşte Fraze Alcătuite Din Două Propoziţii În Care Să Apară: completivă Directă Introdusă Printr-un Adverb Relativ; atributivă Subordonată Substantivulu
ECTURA CUIBUL DE PĂSĂRELE după Cezar Petrescu ind Si U are sun in Ce C au V uce um A De Ce Asta-primăvară, Eram În Luncă Împreună Cu Gheorghita Soarele Dăruia
16. Pe Laturile AB Şi AC Ale Triunghiului Isoscel ABC (AB = AC) Se Consideră Punctele M Și , Respectiv, N, Astfel Încât AM = AN. Demonstrează Că AP 1 BC, Unde 1
Fun Time 6 Out Clues In The Three Game Boards. In Turns, Roll The Dice. Look At The Table Below To Find The Play The Game In Pairs. Decide Who Will Be Using A N
Caută Informații Despre Un Obiectiv Turistic Impresionat Care Există În România Și Notează-le Pentru A Le Prezenta Colegilor
Bună,mă Poate Ajuta Cineva Sa Rezolv Fisa Aceasta? Am Nevoie Urgent!!
Ajutor.rezolvare Completa
Cel Mai Mare Număr Impar De Trei Cifre Cu Cifra Zecilor Mai Mare Decât A Sutelor Este ?
Suma A 3 Nr.este 100.Dacă Se Împarte Primul Nr La Al Doilea Se Obține Catul 1 Și Un Rest Egal Cu Al Treilea Nr.Afla Nr,știind Ca Al Doilea Este Cu 10 Mai Mare D