RO Study
👤
Dous
Dous
20-11-2014
Limba română
a fost răspuns
imi scrieti si die iubirea marei fata de bani ?
Răspuns :
Karinarebeca
Karinarebeca
20-11-2014
Mara isi punea banii in 3ciorapii, unul pentru Persida, unul pentru Trica si altul pentru zilele negre
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2) Titlul Textului Este...............,iar Autorul Se Numește................. . Lectura Fricosul Este Un Text.............. Pentru Că....................
Precizăti Prin Ce Părți De Vorbire Sunt Exprimate Atributurile Ascuțit , De Capra
10. Ce Parte Dintr-un An Reprezintă:a) O Lună;b) 4 Luni;c) 6 Luni?
Câte Numere De 4 Cifre Au Cifra Sutelor Egală Cu 1 Și Cifra Zecilor Egală Cu 3? Repede Va Rog!!
Cum Pot Să Nu Mai Confund Cazul Nominativ De Cazul Acuzativ Adică Subiectul De Complementul Direct. Fiindcă Ambele Răspund La Întrebare ,,ce?" Și Nu Prea Înțele
Rescrie Propozitiile In Formă Negativă.2 Are Un Câine.3 Au Biciclete. 4 Avem Un Animal De Companie.5 Telefonul Meu Are O Cameră.6 Copiii Au Role.7 Tim Are Un Sm
1. Scrie Patru Numere Consecutive Ştiind Că Unul Dintre Ele Este 24. Găsește Toate Posibilităţile.
Buna Ziua, Îmi Puteți Da Câteva Exemple De Bătălii Ale Lui Ștefan Cel Mare? Dau Coroană
Repede Dau Coroana Ex 3si Ex 4 și Scrieți Rezolvarea Completă
Bunicul Are 6 Rațe, De 3 Ori Mai Multe Găini, Iar Gâște De 2 Ori Mai Puține Decâtgăini. Câte Găini Are Bunicul?