RO Study
👤
Cristiancristi3
Cristiancristi3
19-12-2016
Biologie
a fost răspuns
ce fel de radacina are orhideea
Răspuns :
Cătă567
Cătă567
19-12-2016
orhideele au rădăcini care stau si in aer si asa absorb umiditatea, orhideea mai creste si pe scoarta copacilor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Match Te Social Media Ivons (1-8) To Their Functions (A-H). Write In Your Notebook.
Ex 5 Și 6 Pls Mama Vine De La Lucru Și Poate Să Mă Bată Că Nu Am Făcut Temele La Timp Vă Rog
De Creație - Ce Poţi Face Cu O Särmä Folosiţi Verbele: Täiem, Indoim, Realizăm, Facem, Obținem. Lucrați În Perechi. Scrieți Instrucțiunile Pentru Obţinerea Unei
In Opinia Nea, Calatoriile Iti Influenteaza Existenta, Întrucât Te Ajută Să Descoperi Locuri Interesante, Sa Aflii Despre Tradiţile Altor Popoare Si Sa Gusti Di
4. Desenează: A) Un Triunghi În Interiorul Cercului; B) Un Pătrat În Interiorul Dreptunghiului, Dar În Exteriorul Cercului; C) O Linie În Poziție Verticală, În
Vă Dau Cioabă Și Mă Abonez La Voi Dacă Mă Ajutați La Ex
Pentru Circuitele Electrice Din Figură, Completează Indicațiile Corespunzătoare Pentru Fiecare Ampermetru. Becurile Electrice Din Ambele Circuite Se Consideră I
Lucrati In Grupe De 4-5 Elevi.Cautati In Textul Lui Matei Visniec Indicatii Ale Autorului In Care Corespun Eticheteleor Din Dreapta
Sa Se Afle Perimetrul Unui Dreptunghi Stiind Ca Lungimea Este De Doua Ori Mai Mare Decat Latimea Iar Aria Lui Este De 50 M
Cum Este Paștele În Franța Tradus În Română Și Franceză