RO Study
👤
Cipilumy
Cipilumy
18-12-2016
Limba română
a fost răspuns
analiza verbului m-am dus
Răspuns :
Аноним
Аноним
18-12-2016
am dus=vb.pred,nr.sg.modul indicativ,timul perfect compus,funcția sintactica de predicat verbal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Rezolvatimi Problema
Completează Tabelul Războiul De 30 De AniCauze Participanți Etape Consecințe
Care Sunt Subtitlurile Textului? Cum Sunt Ele Evidenţiate?
Care Este Durata Întâmplărilor: a Care Se Petrec,,cu Adevărat"; b Care Au Loc În Planul Visului? (moara Lui Califar)
4. Completează Rebusul De Mai Jos Şi Explică Apoi Termenul/alăturarea De Termeni. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ??? Mina Decaur A Lui Dick Digger
Care Dintre Urmatoarele Transformari Sunt Reactil De Esterificare? a. Acid Acetic + Alcool Metilic, b. Acid Acetic + Hidroxid De Sodiu, c. Acid Acetic + Metilam
1. Afla Produsul A Doua Numere Stiind Ca Primul Este Cel Mai Mare Numar Impar De O Cifra, Iar Al Doilea Este Cel Mai Mic Numar Par De Doua Cifre.
Menționează Ce Parte De Vorbire Sunt Și Ce Funcție Sintactică Au Cuvintele Evidențiate Cu Verde Date Greu Virgulă Mică Virgulă Niciodată Dau Coroană Cine Mă Aju
Al Doilea Război Daco-Roman III. SINTEZA/APLICAREA CUNOȘTINȚELOR ȘI COMPETENŢELOR Completează Tabelul Criterii Participanți Perioada Batalii Consecințe Informaț
Poezia ,,Albina" De Vasile Romanciuc, Cu Explicarea Figurilor De Stil Folosite (adica Ce Sugereaza)