RO Study
👤
Anonim
Anonim
18-12-2016
Limba română
a fost răspuns
scrietiva o scrisoare pentru bunici
Răspuns :
Teuta8
Teuta8
18-12-2016
dragi bunici , imi este foarte dor de voii !! se apropie vacanta de iarna si o sa vin la voi . o sa ne bucuram impreuna de sarbatorile de iarna
a bea astept sa vin la la tara
sunt foarte bucuroasa ieeeiii !!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Asigurarea Aperi Necesare Adaprarii Animalelor,in Incinra Fermei Este Amenajat Un Bazin In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Cu Lungimea De 8 M,latimea
Use The Words Below To Form A Word That Fits In Each Space: please; Short; Risk; Excite; Expense; Cost; Occasion; Sell; Impress; Worth Cycling In London If You
Se Noteaza Cu G Inversa Functiei Bijective F:(0,infinit)->(4,infinit),f(x)=2^x+3. Determinati G(5).
Informatii Care Confirma Ca Poporul Roman A Locuit In Permanenta In Spatiul Carpato Danubian Pontic
Cât E 8 La % Din 54? Daca Îmi Puteti Explica Ar Fii Perfect Multumesc
Exprima-ti Opinia Despre Numele Pe Care Domnitorul L-a Primit In Istorie - Stefan Cel Mare - Intr-un Text Argumentativ De 10-12 Randuri. Sugestii: -foloseste Mi
Afla Numarul Necunoscut Din : (a:a +2a -a +0-a:1+7a):2=74
Cautati In Urmatoarele Texte: ,, ... Mihai Eminescu Avea Doar 16 Ani Cand A Publicat Intaia Sa Poezie ,,De.as Avea" In Revista ,,Familia" Din 25 Februarie/9 Ma
Ce Este Campul Lexico-semantic Al Religiei ?
Prea Sfintitul Saruta Mana Cu Pecetea De Aur. Ce Parte De Vorbire Este De Aur?? Puteti Sa Ma Ajutati Va Rog?