RO Study
👤
Gyulygyulyca
Gyulygyulyca
18-12-2016
Limba română
a fost răspuns
unde se varsa raul ialomitaaa?????
Răspuns :
Meelly
Meelly
18-12-2016
Dunarea este emisarul .
Insa Hirsova este punctul de varsare .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rombul ABCD Are Diagonalele Proportionale Cu 3 Si 4 Si Aria Egala Cu 24 Centimetrii Patrati.Aflati Lungimile Diagonalelor Si Perimetrul Rombului.
Ana Rostogoleste De 86 De Ori Un Cerc Cu Lungimea De 1 M. Cati Pasi A Facut Ana In Acest Timp, Daca Un Pas Masoara O Jumatate De Metru?
1. Pentru A Intinde Un Resort (initial Nedeformat) Cu Δ[tex] L_{1} [/tex] Se Efectueaza Un Lucru Mecanic [tex] L_{1} = 10j[/tex].Ce Lucru Mecanic Trebuie Efectu
Ex 15 Aflati Cel Ma Mare Numar Intreg X Care Este Solutie A Inecuatiei.a) 1,6-(3-2x)<5b)[tex] \frac{2x-1}{5} - \frac{2x-2}{3} >2[/tex]c)[tex] \frac{3x-2}{
Alegeti Varianta Corecta:Altadata\Alta Data Era Frumos.Astavara\Asta-vara Am Fost La Mare.Faptul Este Bine Inteles\bineinteles De Toti.De O Parte\Deoparte Si De
Va Rog Spunetimi 3 Personalitati Din Istoria Popoarelor Antice
Cum Calculez 720dam+60dam=
Numește Imaginea Artistică Din Versurile: '' Eu Mă Duc În Faptul Zilei, Mă Așez Pe Malu-i Vierde''.
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri Sub Forma Unui Articol Pentru Revista Scolii,in Care Sa Relatezi Impresiile Pe Care Ti Le-a Lasat Vizitarea Unui Obiect
Se Considera Functia F: R⇒R, F (x) =2-x. Sa Se Calculeze F(1) F(2).....f(10) va Rog Mult Ajutatima