RO Study
👤
Ioaratiu
Ioaratiu
18-12-2016
Matematică
a fost răspuns
4casuta4 casuta4casuta4=6
Răspuns :
Marcela16
Marcela16
18-12-2016
4+4÷4+4=6
---------------------
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Triunghiul Abc,m Unghiului A=90 De Grade.Calculati Ab,ac,cos B,tg C,daca Bc=25 Cm Si Sin C=3 Pe 5?
Imi Puteti Da Exemplu De O Fraza In Care Propozitia Subiectiva Sa Aibe Ca Termen Regent Verbul "a Ramane" Si O Alta Fraza In Care Propozitia Predicativa Sa Aiba
A)Determinati A Apartine Lui R,stiind Ca Perechea Ordonata(a-2,a+3)este Solutie A Ecuatiei 4x-y+5+0,x,x Apartin Lui R. b)Determinati Nr Real A,stiind Ca Pereche
Cate Intelesuri Are Cuvantul Mica.Va Rog Frumos Imi Spunti Si Cate O Propozitie Cu Acest Cuvant....
Planul De Idei La Vizita va Roooooooog!!
Sa Se Afle Care A Fost Pretul Unui Costum De Haine Inainte De Cele Doua Reduceri De Preturi,daca Prima Reducere A Fost De 5%,iar A Doua De 15%,si Pretul A Deven
2 Pe 3 Dintr-un Nr Micsorat Cu Indoitul Sau Da 10 .
Suma A Doua Numere Este 174.al Doilea Intrece Cu 21 Jumatatea Primului Numar. Care Sunt Cele Doua Numere.-rezolvare Prin Metoda Grafica
Cum Se Amalizeaza Pronumele Personale: Te, Voi , Noi , N-am , Le , Ei , Ne , pentru El , Eu , Il. Astept Raspuns
A)Determinati A Apartine Lui R,stiind Ca Perechea Ordonata(a-2,a+3)este Solutie A Ecuatiei 4x-y+5+0,x,x Apartin Lui R. b)Determinati Nr Real A,stiind Ca Pereche