RO Study
👤
Mmss17
Mmss17
18-12-2016
Franceza
a fost răspuns
va rogggg......1 repede......
Răspuns :
Mimi20
Mimi20
18-12-2016
ils sont
allés(2)
j'ai re
çu(1)
noua avons pris
voua avez etudie
Est reste
s'est case
elles sont venus
ils ont eu
tu est entre
vous avez voulu
unde se termina cu e la verbe pune accent
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTOR!!!Mihai Si Maria Folosesc Aceeasi Cantitate De Vopsea Pentru A-si Vopsi Fiecare Masa Din Gradina. Masa Lui Mihai Este Dreptunghiulara , Cu Perimetrul De
Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Va Rog? A)In Clasa A 6 Sunt 12 Fete.ceea Ce Reprezinta 60 La Suta Sin Numarul Baietilor.aflati Numarul Baietilor . B)Dac A=2,5
Aratatica Numarun B=1+3(la puterea 1)+3(la Puterea A Doua)+.....+3(la Puterea 61) Este Divizibil Cu 4.
Cat Face 254 Impartit La 126 Desfasurat
Vreau Si Eu O Intrebare In Care Sa Apara Doua Din Cuvintele:Cascada,Munte Sau Ferie Va Rog Ajutatima :D
Scrieti Propuneri De Masuri Pentru Ocrotirea Plantelor Si Animalelor. macar Cateva Randuri Va Rog!
Produsul A Trei Numere Naturale Este 27.Aflati Suma Acestora,analizand Toate Cazurile Posibile
În Paralelogramul ABCD, BD Intersectat Cu AC ={O} . Dacă Aria Paralelogramului ABCD Este Egală Cu 16 Cm Pătraţi , Calculaţi Aria Triunghiului AOB.
Intr-un Depozit Era O Cantitate De Cartofi. Intr-o Singura Zi, Se Vinde Un Sfert Din Cantitate, In Urmatoarele Trei Zile Se Vand 584 Kg, Ramanand In Depozit 40
Explica Folositea Semnului Exclamarii In Enuntul Dati-mi Voie Sa Ma Recomand!