RO Study
👤
AlexIleanaNita
AlexIleanaNita
18-12-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce triftong cu iai cunoasteti?
Răspuns :
Alfas
Alfas
18-12-2016
vine de la verbul a vrea - VROIAI
Ar mai fi croiai - a croi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
"Soso-vei,timp Ferice,cand Trista Romanie,Stergand A Sa Plansoare,cu Mandra Bucurie.Isi Va Vedea Feciorii Slaviti Intre Popoare,Naltand Semeti O Frunte Ce-n Oar
Pe Muşchiul Gros, Cald Ca O Blană A Pământului, Căprioara Stă Jos Lângă Iedul Ei. Acesta Şi-a Întins Capul Cu Botul Mic, Catifelat Şi Umed, Pe Spatele Mamei Lui
1 Un Unghi Are Masura De Doua Ori Mai Mare Decat Cea A Complementului Sau.Determinati Masura Unghiului.2 Un Unghi Are Masura De 72 Grade 22 Min Si 30 Sec.Calcul
Doua Propoziti Negative Cu Subiecte Exprimate Prin Diferite Tipuri De Numerale
Ce Numar Am Scazut Sin Suma Numerelor 374 Si 926 Daca Am Obtinut 518b) Ce Numar Am Adaugat In Diferenta Numerelor 2015 Si 964,cdaca Am Obtinut 1247 Ma Ajut
Ce Cuvinte Exprima Însușiri? Orar,aroma,enorm,Ramona,comic,Onica ,Monica,mare,comoara,uman Econom,mic.
Cine Ma Poate Ajuta Cu O Compunere Il Lb Germana Despre pregatirea Unei zile Onomastice? Nu Foarte Lunga....mersi
La Un Mag S-au Adus Mai Multe Cutii Cu Portocale.in Fiecare Cutie Sunt 25 De Kg De Portocale .in Primul Transport S-au Adus 56 De Lazi De Acelasi Fel,iar In Al
7. Suma A Doua Numere intregi Nenule Este Egala cu Zero. Ce Semn Va Avea Citul Acestor Numere? _________________________________________________________________
Epitetele Din Fram Ursul Polar Ajutatima Va Rog!