RO Study
👤
Bi28032016
Bi28032016
17-12-2016
Matematică
a fost răspuns
8,9,10.
Vã rog ajutați-mã!!
Răspuns :
Alitta
Alitta
18-12-2016
Rezolvarea este atasata ..................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Alcătuieşte Câte Un Enunt Potrivit Pentru Fiecare Dintre Următoarele Forme/ortograme M-ai/mai, Mii/mi-i/mi.
15. Un Dreptunghi Are Lungimea De 12 Cm, Iar Lățimea 1/4 Din Lungime. Cu Câți Metri Ar Trebui Mărită Lățimea Pentru A Avea Perimetrul De 36 M?
Analizați Propozițiile Sergiu Și Gigel Sunt Colegi. Eu Locuiesc În Orașul Bălți. La Școală Învață Despre Animale. Propozițiile Trebuie Analizate Morfologic Și S
Vreau Si Eu 10 Ex. Algebra, Clasa 6, Ecuatii Mai Complicate Nu Foarte Grele, Numere Negative Si Pozitive, Deja Rezolvate
Calculează Şi Uneşte Rezultatele Cu Datele Următoarelor Evenimente: 64-39 = Sfântul Andrei 19 + 5 = Crăciun 14 + 16 = Unirea Principatelor Române
Va Rog Ajutati-ma Cu Subpunctul B.
Dintre Br, I Si O Care Este Mai Electronegativ>?
3. Se Consideră Triunghiul ABC. Ştiind Că Unghiul A =B+C/2 Calculati Măsura Unghiului Exterior Cu Vârful În Punctul A. Dau Coroana Pls Îmi Trebuie În 5 Min
4. Sinonimele Potrivite Pentru Cuvintele Subliniate În Fragmentul: „Capra Se Face Dintr-un Lemn scurt, Cioplit În Formă De Cap De Capră" Sunt: a. Se Modelează,
Dacă La Un Număr Adaug Sfertul Lui Apoi Cu 7 Mai Puțin Decât Jumătatea Sa Obțin 77. Află Numărul