RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-12-2016
Matematică
a fost răspuns
daca a-c=28,iar b=16 calculeaza axb-bxc
Răspuns :
Mirelarianna
Mirelarianna
17-12-2016
a-c=28
b=16
a×b-b×c=b (a-c)=16×28=448
Answer Link
Paveldieaconu
Paveldieaconu
17-12-2016
28 -16 =? Cati ția dat la 28 -16 este c și faci 16 ×cati ția dat la 28 -16
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Kilograme De Rosii Si 3 Kg De Mere Costa 17 Lei. Trei Kg De Rosii Si 5 Kg De Mere Costa 27 Lei. Cat Costa 1 Kg Mere Si Cat Costa 1 Kg Rosii
O Gospodina A Cumparat 17kg Ceapa,varza,cartofi In Total Cantitatea De Ceapa A Fost De 3 Ori Mai Mica Decat Varza Si Cu 3 Kg Mai Mare Decat Cea De
1)Determinati O Fractie Stiind Ca Daca Micsoram Numaratorul Cu 5 Si Marim Numitorul Cu 2 Obtinem O Fractie Echivalenta Cu Fractia 1 Supra 3 , Iar Daca
Ce Inseamna : Revesion Filane -L'article Defini Et Indefini -Les Adjectifs Numeraux -le Present Des Verbes -les Adjectifs Possessifs - Les Pronons Interroga
2x+2x+1+11=20 Nu E Urgent
Se Da Un Triunghi in Care Masurile A Doua Dintre Unghiurile Sale Sunt De 40grade Si Respectiv 85grade. Sa Se Determine Masura Celui De-al Treilea Unghi Al Triu
Alcatuiti Enunturi In Care Verbele;a Fi , A Prea, A Ramane ,a Insemna, A Iesi , A Ajunge Sa Indeplineasca Functia Sitactica De Predicat Verbal . Precizati Verbe
Am O Problema Dar Cred Ca E Gresita ,Suma A Patru Numere Pare Consecutive Este 808.Aflati Cele Patru Numere .Eu Am Facut Dar Imi Dau Numere Impare
Suma A Trei Numere Pare Consecutive Este 552. Sa Se Afle Numere. Metoda Figurativa Va Rog Frumos!
Dati-imi Si Mie Va Rog Definitia La Numele Predicativ Simplu Si Numele Predicativ Multiplu