RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-12-2016
Matematică
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați!
Răspuns :
LaUrA2616
LaUrA2616
16-12-2016
2)1025-719=306 Sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceti In Engleza 1. Mergeam De Trei Ore Cand In Sfarsit Am Vazut Cabana. 2. Cu Cat Se Apropia Mai Mult De Locul De Intalnire Cu Atat Era Mai Emotionata. 3 A
Buna , Va Rog Mult De Tot Sa Ma Ajutati Caci Am Niste Probleme La Matematica De Clasa A 5 A Care Sunt Destul De Usoare Dar Nu Le Prea Inteleg :) Am 3 Probleme S
Mi S-a Cerut Sa Fac Un Plic Eu Nu Stiu Sa Fac Ma Poate Ajuta Cineva Sa Fac Un Plic daca Este Sami Dati O Poza Si Pasi Pentru A Face Plicul Ajutor imi Trebuie
Traduceti-mi Va Rog Aceste Cuvinte Dar Nu Cu Google Translate : Dungi , Bec , Matase , Crema , Servetel , Album , parchet , REPEDE
Cantitatea De 1670 Paini A Fost Vanduta La Un Magazin Asfel : In Prima Zi Cu 115 Paini Mai Putin Decat A Doua Zi , Iar A Treia Cu 155 Paini Mai Putine Decat In
Am O Ghicitoare La Care Nu Stiu Sa Raspund ! Aceasta Este: 'Corabie Plutitoare Pe Nisipuri Calatoare'.Va Rog Sa Ma Ajutati!
Cum Se Demonstreaza Ca Parabolele Asociate Unei Familii De Functie De Gradul Doi Trec Prin Doua Puncte Fixe?
A)Afllati Aria Unui Dreptunghi,stiind Ca Perimetrul Sau Este De 42,4,iar Lungimea Este Triplul Latimii. B)Aflati Aria Patratului Care Are Perimetrul Egal Cu 12,
1. Scrieti Ca Fractii Ireductibile Urmatoarele Fractii Zecimale:5,53,21,445,12510,25
Un Funicular Coboara Bustenii De Pe Un Deal Cu Inaltimea De 75 M Fata De Orizontala.Lungimea Firului Funicularului MN=150 M.Sub Ce Unghi Este Intins Firul Funic