RO Study
👤
Uitucu
Uitucu
15-12-2016
Matematică
a fost răspuns
cati divizori are numarul 90
Răspuns :
RaluKta
RaluKta
15-12-2016
D90={0.1.5.9.10.30.90}
Answer Link
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ana A Desenat Un Copac Inalt De 25 De Cm, Iar Marin A Desenat Un Copac Inalt De 2dm. Cu Cati Milimetri Este Mai Inalt Copacul Anei Decat Cel Desenat De Marin? a
ABCD Rombmasura Unui Unghi De 120 De Grade Are Lungimea Diagonalei Mici 15 Cm.perimetrul Rombului Este?
In ΔABC, AB=15 Cm, AC=20 Cm. Pe Latura AB Este Depus Segmentul AD=8 cm, Iar Pe Latura AC-segmentul AE=6 Cm. Sunt Oare Asemenea Triunghiurile:a) ABC Si ADEb) ABC
Daca A Si B Sunt Numere Reale Astfel Incât A + B = [tex] 2\sqrt{2} [/tex] Si A * B = 2, Calculati [tex] \frac{1}{a} + \frac{1}{b} Si A^{2} + B^{2} [/tex]. A
BUNA !!!!!!!!!!! IMI TREBUIE URGENT !! VA ROG. Date Succinte Despre Activitatea A 3 Personalitati Din Republica Moldova.(un Savant, Scriitor,regizor,inte
A=2xc B=? C=2 D=axc A=4 C=2 D=8 Toate Cifrele Sunt Diferite Si Mai Mari Ca 0 B= A Doua Cifra [b] se Imparte La A Treia
Ajtatima Va Rog Repedeex. 3aceasta Problema Este Elevilor Pentru Clasa A 2-a:)
Vreau Si Eu,va Rog Frumos,sa Imi Spuneti Daca Prisma Triunghiulara Regulata Are Inaltime Si Apoteme. Va Rog Foarte Repede!!!
Calculati Valoarea Minima A Expresiilor : a) A(x)=(x-2)la Patrat +5 b) x La Patrat -6x+15
Determina Functia G:R->R,g(x)=3x+b,daca: a)g(1)=3 b)g(2)=-1 C)g(-2)=-2