RO Study
👤
Reby19
Reby19
15-12-2016
Limba română
a fost răspuns
o micā poveste realā despre cal
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-12-2016
A fost odata un cal.Lui ii placea iarba proaspata.In fiecare zi stapanul il ducea pe camp sa manance iarba , cand intr-o zi iarba de pe campul ala s-a uscat.Calul din aceasta vina nu a mancat mult timp.Apoi stapinul l-a dus la alt camp.Sfarsit!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Trebuie O Compunere In Care Sa Povestesc O Intamplare Dintr-o Excursie//////scurta/////bagati De La Voi Idei//// Dau COROANA!!!!!!!
Rezolvati Ecuatia: X(x-1)-2x=3(x-5\3) ,x Apartine R.
Scrieti- Mi Va Rog Mult Un Eseu In Engleza Pe Tema " My Symmer Vacation" Adica Ce Voi Face Eu In Vacanta. ( 10 Senteces)
Fie Mulțimile: A={x € Z | -12 Supra 2x+1 € N} B={x € Z | -18 Supra 2x-1 € N} Determinați Elementele Mulțimilor: A, B, A U B , A Π B, A-B. * €= Apartine U= Re
La Romana ; descrieti Un Joc Din Copilarie Pe Care Il Obisnuiati Sa-l Jicati
Dati-mi Si Mi Definitia Operei Lirice Am Teza Astazi Raspuns Rapid
Tatal Mama Si Raluca Au Impreuna 68 De Ani Aflati Farsta Fiecaruia Stind Ca Varsta Tatalui Es Te Egala Cu Produsul Numerelor 2 Si 16 Iar Varsta Mamei Este Cu 4
As Vrea Sa Imi Ziceti Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica La Toate Cuvintele Din Textul Urmator: Apoi,in Mers Agale ,batranul Cobora Scarile ,iesea In Cu
O Compunere In Limba Engleza De Minim 1o Randuri La Timpul Trecut Care Sa Contina Urmatoarele Cuvinte: Went Ate Broke Had Took Got Was Were
O compunere in care sa povestesti o intamplare deosebita si care sa inceapa cu urmatorul fragment : O Clipa Tinu Noaptea , Cat Tin Noptile De Vara , Cand Intune