RO Study
👤
Alas2
Alas2
15-12-2016
Engleza
a fost răspuns
imi traduce cineva ca rog
Răspuns :
Monmag
Monmag
15-12-2016
Schimba-te in haine potrivite din garderoba ta sau de la un magazin de haine de top ca sa incepi misiunea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transforme Selon Le Modele: -Ecris La Lettre. -Ecris-la! -Ne L'ecris Pas! -Envoie Les Cartes Postales! -Ecoutez Les Explications Du Guide! -Regardez Les Emissi
1)4 Pixuri Costa 1,2 Lei . Calculati Pretl Unui Pix . 2)Calculati Valoarea Numarului Rational X Din Proportia X Supra 3 = 7 Supra 6 3)dupa O Scumpire Cu 10%din
Sinonime Pentru Cuvintele:urate,mandria,la O Parte,privitor,iubirea. Va Rog Ajutati-ma.
Atentie!!Dau Coroana!!Cine Imi Scrie In Engleza 4 Propozitii Despre Familie Cu Tot Cu Traducere Primeste Coroana
Cum Aranjez Propozitiile 1:du Jardin Sort Victor Et Le Referme Portillon. 2:dans Caroline La Maison De Il A Y Lumiere La De 3: Ta Salle Dans De Sont Bains La Le
O Felicitare Pentru O Prietena Va Rog!
Ce Exprima Cantecul Cucului?
6√6=AB√3 AB=? Mă Ajutați Vă Rog? :3
1)Va Rog Ajutatima.Cea Mai Mare Latura A Unui Triunghi Este De 8 Cm.Celelalte Doua Laturi Masoara Fiecare Un Numar Intreg De Centimetri.Care Pot Fi Lungimile L
Da Cate Doua Exemple De Adjective Care Exprima:forma,culoarea,dimensiunea,cantitatea,temperatura,gustul,moralitatea.