RO Study
👤
Analinaandrea
Analinaandrea
15-12-2016
Matematică
a fost răspuns
ex 4 va rog sa îmi spuneți!
Răspuns :
Theea18
Theea18
15-12-2016
a) 125la puterea 37= 5 la puterea 37 totul la puterea 3 b) 32 la putera 75 =2 la puterea 75 totul la puterea 5 c) 27 la puterea 77= 3 la puterea 77 totul la puterea 3 d) 343 la puterea 215= 7 la puterea 215 totul la puterea 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Îmi Rezolva Primu Are COROANĂ. Va Rog Repede. Trebuie Să-l Trimit Pana La Ora 21.
Balonul Cu Aer Cald Inventat De Ştietot Poate Zbura Doar Dacă În Coș Se Află Cel Mult 35 De Kg. Știind Că Toţi Prichindeii Care Au Urcat Au Împreună 27 De Kg Af
2. ABC Izoscel (AB = AC) Măsura Triunghiulară A Unghiului De 50 °. Fie D Un Punct Pe Lateral AC, Astfel Încât Rata ABD Să Fie De 15 °. A) Să Se Arate Că Triungh
Scrie Un Text Cu Titlul Eu Și Prietenul Meu Prietena Mea Respectând Cerințele Date
Ma Puteți Ajuta Urgentttt
Realizați Un Eseu În Care Sa Vorbiți Despre Bucurie În Viata Noastră
Citește Textul Și Răspunde La Următoarele Întrebări: A) Qui Telephone? B) Que Font Laura Et Bruno Ensemble? C) Qui Adore Passer Du Temps Avec Ses Amis?
Redactează O Compunere Narativă De 100-150 De Cuvinte, În Care Să Povesteşti O Întamplare Petrecută La Ziua De Naştere A Celui Mai Bun Prieten/prietenă.
Precizeaza Măsură Primul Vers Din Poezie De Mâța De Tudor Arghezi
6. Stabilește O Relaţie Între Versurile: O Umbră Eşti Acuma, Şi Pot Să Te Ridic,/ Lăsând Odaia Goală, Și Afumată... Și Titlul Poeziei. 1