RO Study
👤
Rauljupanu81
Rauljupanu81
15-12-2016
Limba română
a fost răspuns
O COMPUNERE IN CARE SA DESRI UN JOC
Răspuns :
Pavelik21
Pavelik21
15-12-2016
cs go-ul este un joc rpg in care o echipa de 5 terosristi ataca un anumit loc iar o alta echipa de 5 politisti vor trebui sa ii opreasca .Ambele echipe vor trebui sa isi cumpere arme pentru a putea omora echipa adversa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Litera K Ce Propozitie Se Poate Forma Ca Fiecare Cuvint Sa Inceapa Cu Litera K?
Alcătuiește Un Scurt Text Din Trei Patru Enunțuri Despre Actor Nu Uita Să Scrii Un Titlu Potrivit
Calculează Greutatea Unui Corp Cu Masa De 750g Știind Că Accelerația Este De 10 N
132. Fie Dreapta (delta) Şi Două Puncte A Şi B De Aceeaşi Parte A Dreptei . Să Se Gă- Sească Un Punct M€ De Dreapta Astfel Ca AM+MB Să Fie Cea Mai Mică.
Puteți Să Îmi Dați Exemple De Cuvinte Savante Provenite Din Limba Latină? Am Nevoie De 20 De Cuvinte. Dau Fundă!
4. Cosmin, Un Pasionat De Matematică, Are De Rezolvat Un Anumit Număr De Probleme. Dacă Ar Rezolva Câte 7 Probleme Pe Zi, Le-ar Termina Cu O Zi Mai Târziu Decât
Drojdia De Bere Se Înmulțește Prin?
Cele Încercuite Va Rog.Dau Steluta!!
Cum Pot Sa Fac Un Ochi Cât De Cât Bine
5. Employez Les Pronoms Possessifs Convenables À La Place Des Mots Entre Parenthèses: a) aa. Prête-moi Ta Montre Pour Aujourd’hui; J’ai Donné (ma Montre) À Répa