RO Study
👤
Botnariion82
Botnariion82
15-12-2016
Limba română
a fost răspuns
care e concluzia cuvintului fulgi?
Răspuns :
Antonia2727
Antonia2727
15-12-2016
Concluzia e ca cuvântul fulgi are două înțelesuri fulgi de porumb si fulgi de nea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati Ma Dau Coroana Urgent
Precizează Poziția Completivei Directe Față De Regență În Exemplele De Mai Jos, Explicând Și Punctuația. • Știu Când Pleacă. • Când Pleacă, Nu Mi-a Spus
BDiferența A Două Numere Este 140. Primul Număr Este Cu 72 Mai Mare Decât Dublul Celui De Al Doilea Număr. Care Sunt Numerele?
De Scris 4 Enunțuri Cu Adjective În Care Algoritmul Sa Fie La: Forma Inițială,gen Masculin,numărul Singular Și Cazul Nominativ
5 Rezolvă Problemele Prin Exercițiu. A) Prețul Biletelor De Loterie Este De 7 Lei. Câte Bilete, Cel Mult, Pot Cumpărate Cu 60 De Lei? Câți Lei Rămân? Câte Proso
Imaginează-ți Că Ești Primarul Orașului În Care Locuiești, Cum Ar Arăta Programul Unei Zile de Lucru Pentru Tine Ca Primar Și Manager Al Orașului Tău?
I Rezolvati Sistemele Următoare Folosmid Metoda Substitutiei:VĂ ROG FRUMOS SA MA AJUTE CINEVA AM MARE NEVOIE DE REZOLVARE ȘI DE O EXPLICAȚIE PENTRU CA EU SA ÎNȚ
Exemplificati Functiile Sintactie Ale Formelor Verbale Nepersonale
SUBIECTUL I. Încercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. (5p) 1. Rezultatul Calculului 4 (5-2-3) Este Egal Cu: A)-4; B) 12; C) 20; D) 36.
4 Cu Ajutorul Desenului Şi Al Orientării În Spațiu; A. Creați Un Spațiu În Care Micul Aventurier S-ar Simți Bine, Folosind Materiale Diferite (lut, Plastilină,