RO Study
👤
Deasupra
Deasupra
15-12-2016
Matematică
a fost răspuns
cat e partea fractionala a lu {-1,7}
Răspuns :
Bibi2350
Bibi2350
15-12-2016
-0,3
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Renatemambouko
Renatemambouko
15-12-2016
{-1,7} =0,3
.......................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Elev Citește Într O Săptămână Scrie Sub Plasată Dintr O Carte A Doua Săptămână 1/3 Din Rest Iar A Treia Săptămână 1/4 Din Noul Este De Citit 24 Cate Pagini A
Va Rog Ajutați Mă Am Nevoie Urgent!!!!dau Coroana!!!
Alcătuiește Un Text(imaginar) În Care Să Relatați O Întâmplare Petrecută La Școală În Care Să Folosiți 4 Adjective Aflate La Diverse Grade De Comparație 20-25 R
Fie Triunghiul ABC Cu AB= 24cm Și AC= 36cm. Fie D Aparține Lui AB Și E Aparține Lui AC Astfel Încât DE||BC Și AD= 32cm. Determinați Lungimea Segmentului CE.
16, Media Aritmetică A Trei Numere Este 21, Iar Media Aritmetică A Primelor Două este 25. Calculați Numerele, Ştiind Că Al Treilea Număr Este Cu 7 Mai Mic Decâ
Găseşte În Propozițiile Date Cuvinte Care Pot Avea Mai Multe Înţelesuri. Alcătuieşte Cu Ele Propoziţii La Sfârşitul Cărora Să Foloseşti Semnul Întrebării. ⚫ Sea
VALENTINE'S DAY 1. Read The Text. Fill In The Gaps With The Past Simple Of The Verbs In Brackets. Riddle Why Are Men With Pierced Ears Better Suited For Marriag
Am Nevoie De Un Rezumat Pentru Cartea "razboiul Care Mi A Salvat Viata" Pana In Ora 12. Dau Coroana Si Puncte (sa Contina Mai Multe Informatii,locurile Intampla
Analizează Verbele:trăia,sfărâmau,mic,să Râdă,nevasta,fugi,intunecoasă,s-au Întâlnit,ridicau, Ceasuri,s-a Suit,deșteaptă,uimire,inspăimântat,deschide,înalți,blâ
Va Rog! Dau Corona. Ex. 1 Si 2 De La Factori De Influenta Ai Absolutismului Monarhic